Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα με Πόνσε - Τρελό μπάχαλο με «Λάζαρο»
| 2018-07-09 10:20:00

Απίστευτα πράγματα με Πόνσε, τρελό μπάχαλο με «Λάζαρο» - Είναι δυνατόν να φέρει αυτόν ο «Λύμπε»;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτα πράγματα με Πόνσε, τρελό μπάχαλο με «Λάζαρο» - Είναι δυνατόν να φέρει αυτόν ο «Λύμπε»;

«Ύποπτο» δημοσίευμα, «διάψευση» Μαρίνου και... 15 εκατ. ευρώ.

Μπορεί στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ να συντηρείται η περίπτωση του Εζεκιέλ Πόνσε, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα γίνει η μεγάλη ανατροπή με τον Αργεντινό επιθετικό.

Η ΑΕΚ περιμένει ακόμα την απάντηση του άσου της Ρόμα, αλλά η υπόθεση φαίνεται πως έχει πάρει οριστικά αρνητική τροπή, καθώς ο παίκτης παρουσιάζεται να μη θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σήμερα υπάρχει ρεπορτάζ που παρουσιάζει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν ο νεαρός επιθετικός, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι αντιδράσεις για το μεταγραφικό ναυάγιο. Εξάλλου, μπορεί να ισχύει ότι ο Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ωστόσο έπαιξε κοντά στα 30 παιχνίδια την περασμένη σεζόν (έστω και ερχόμενος από τον πάγκο).

Το γεγονός, πάντως, ότι το όνομα του Εζεκιέλ Πόνσε παραμένει στο προσκήνιο, δείχνει κι αυτό που τονίζαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ότι, δηλαδή, στην ΑΕΚ δεν έχουν έτοιμες εναλλακτικές, κάτι που φανερώνει και τα λάθη που έχουν γίνει στο φετινό σχεδιασμό.

Άλλωστε, το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται μόνο στην ανεύρεση σέντερ φορ, αλλά και στη μεταγραφή ενός «Λάζαρου» για τα άκρα της επίθεσης. Και σε αυτό το μέτωπο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, παρόλο που ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» το παλεύουν για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Εξάλλου, μόλις το περασμένο Σάββατο ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδεχόταν πως δεν έχει προχωρήσει η αναζήτηση του εξτρέμ.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του χαφ, τις τελευταίες ώρες παίζει το όνομα του Τζακ Ρόντγουελ, που έμεινε ελεύθερος από τη Σάντερλαντ και το καλοκαίρι του 2012 η Μάντσεστερ Σίτι τον είχε αποκτήσει από την Έβερτον έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Ο Άγγλος μέσος είναι 26 ετών, ωστόσο το κασέ του είναι τεράστιο (2 εκατ. ευρώ το χρόνο), ενώ είναι ένας παίκτης με κακό ιστορικό τραυματισμών και γενικότερων ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι χαρακτηρίστηκε ως η χειρότερη μεταγραφή της αγγλικής ομάδας.

Όντως ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ρίξει δίχτυα στην αγορά της Αγγλίας, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να εξετάζει μία τέτοια περίπτωση παίκτη, ο οποίος για να έρθει στην Ελλάδα πρέπει να ρίξει το κασέ του τουλάχιστον 70%.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags