Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Αυτό είναι το new deal πριν από την έλευση Παϊρόζ
| 2018-07-11 21:44:00

Αποκάλυψη για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Αυτό είναι το new deal πριν από την έλευση Παϊρόζ

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Αυτό είναι το new deal πριν από την έλευση Παϊρόζ

Έσκασαν... χαμόγελα στο τριφύλλι και στον Δώνη για την επόμενη μέρα.

Ορισμένα διαδικαστικά έχουν απομείνει για να αποκτήσει και τυπικά τους Αργύρη Καμπετσή και Μαρκ Σιφναίο ο Παναθηναϊκός, όπως ακριβώς σας είχε γράψει το sportdog.gr σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

Στον δεύτερο οι Πράσινοι αναμένεται να προτείνουν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και στις κουβέντες που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν αναφέρθηκε πουθενά, ούτε γραπτώς, ούτε προφορικώς, η λέξη δανεισμός.

Το deal για τον 21χρονο επιθετικό είναι θέμα χρόνου να τελειώσει και μαζί με τον Καμπετσή θα είναι οι δύο παίκτες που θα ενισχύσουν την λειψή επιθετική γραμμή του Τριφυλλιού, δίνοντας λύσεις στον Γιώργο Δώνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιφναίος ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Ολλανδία και τη Βάαλβαϊκ το 2015, ενώ το 2017 πήρε μεταγραφή για το ινδικό πρωτάθλημα και την Κεράλα Μπλάστερς, όντας ο νεότερος ξένος που παίζει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Έπειτα μετεγγράφηκε στην Γκόα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα πράσινα και από τη νέα σεζόν να παίζει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags