Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρίχνει έξυπνη βόμβα ο Σαββίδης, αλλά τα... σκάγια παίρνουν Βιεϊρίνια - Τι θα γίνει με τον αρχηγό
| 2018-07-11 20:00:00

Ρίχνει έξυπνη βόμβα ο Σαββίδης, αλλά τα... σκάγια παίρνουν Βιεϊρίνια - Τι θα γίνει με τον αρχηγό

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ρίχνει έξυπνη βόμβα ο Σαββίδης, αλλά τα... σκάγια παίρνουν Βιεϊρίνια - Τι θα γίνει με τον αρχηγό

Καραμπόλες στην Τούμπα, έρχονται εξελίξεις!

Μια υπόθεση που φαίνεται να είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να την ολοκληρώσει αισίως είναι αυτή του Ιβάν Ομπράντοβιτς της Άντερλεχτ. 

Οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται σε συζητήσεις με την βελγική ομάδα για την περίπτωση του 29χρονου μπακ, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει με τον Δικέφαλο και απλά να περιμένει τις επαφές του με τους ανθρώπους της Άντερλεχτ.

Μάλιστα, όπως μεταφέρουν οι ρεπόρτερς της ομάδας του Βελγίου, η υπόθεση του Σέρβου αμυντικού είναι στο χέρι των Θεσσαλονικέων, αφού αν την "παίξουν" σωστά, τότε θα αποκτήσουν με συνοπτικές διαδικασίες τον παίκτη και μάλιστα με χαμηλό αντίτιμο.

Ο Ομπράντοβιτς ήταν από τους βασικούς την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Άντερλεχτ, καθώς "έγραψε" 25 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα και ενδεχόμενη έλευσή του στην Τούμπα ίσως δημιουργήσει... καραμπόλα και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας, όμως αν υπάρχει και ο Ομπράντοβιτς μπορεί να προκύψει... θέμα από το πουθενά. Πάντως δεν αποκλείεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου να προορίζει τον Σέρβο για μπακ και τον Βιεϊρίνια για τα χαφ, όπου μπορεί να παίξει εξίσου καλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags