Facebook Pixel Βόμβα Αλαφούζου στα φορ μετά τις ταλεντάρες, γι’ αυτόν τα σκάει
| 2018-07-12 11:29:00

Και βόμβα φορ Αλαφούζου μετά τις ταλεντάρες, γι’ αυτόν τα σκάει - «Φέρνει» στόπερ ο… Γιαννακόπουλος!

του Νίκου Στεργίου
Και βόμβα φορ Αλαφούζου μετά τις ταλεντάρες, γι’ αυτόν τα σκάει - «Φέρνει» στόπερ ο… Γιαννακόπουλος!

Καλοί οι Καμπετσής και Ρεγκάκος, όμως το «μπαμ» θα είναι άλλο!

«Φωτιά» έχουν πάρει στον Παναθηναϊκό και τρέχουν τις τελευταίες μέρες να γεμίσουν το ρόστερ, προκειμένου ο Γιώργος Δώνης να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του κατά τη διάρκεια της βασικής προετοιμασίας.
 
Ήδη θεωρείται «κλεισμένος» ο Αργύρης Καμπετσής, καθώς απομένει μόνο το «ΟΚ» από την Ντόρτμουντ, το οποίο μπορεί να έρθει ακόμα και σήμερα, καθώς στη γερμανική ομάδα αναμένεται να ανακοινώνουν τους παίκτες που «κόβονται» από τη δεύτερη ομάδα και ο Έλληνας φορ θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μέσα σε αυτούς που δεν υπολογίζονται.
 
Το επόμενο «χτύπημα» για την επίθεση αναμένεται να είναι ο Στέφανος Ρεγκάκος, ο οποίος ήδη βρέθηκε σε προπόνηση του Παναθηναϊκού χθες. Στην ουσία απομένουν μόνο οι υπογραφές με τον νεαρό άσο, ο οποίος προορίζεται για να δώσει βάθος στις επιλογές του Γιώργου Δώνη για τη γραμμή κρούσης.
 
Παράλληλα, όμως, στο Τριφύλλι κινούνται και για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής, ψάχνοντας για ένα Έλληνα στόπερ στην αγορά, εντός κι εκτός συνόρων. Ο παίκτης πρέπει να είναι κάτω των 23 ετών και οι επιλογές δεν είναι πολλές, ενώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, έχουν «κοπεί» ήδη δύο περιπτώσεις από τη ΒΕθνική. Όπως μαθαίνουμε υπάρχουν 2-3 επιλογές παικτών 17 και 18 ετών, που θεωρούνται μεγάλα ταλέντα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα.

Όπως, άλλωστε, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πράσινη», η υπόθεση της απόκτησης κεντρικού αμυντικού είναι αρκετά προχωρημένη και είναι θέμα χρόνου οι «πράσινοι» να προχωρήσουν σε αυτό το «χτύπημα» μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει για την επίθεση.
 
Εξάλλου, για το τέλος θα μείνει, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η μεταγραφή του βασικού σέντερ φορ, η οποία θα είναι και η πιο ηχηρή της φετινής σεζόν. Θα είναι η μοναδική, άλλωστε, που δε θα τηρεί τους περιορισμούς και οι «πράσινοι» θα διαθέσουν το μεγαλύτερο μπάτζετ. Πάντως, αυτή η κίνηση αναμένεται να αργήσει και μπορεί να πει κανείς πως θα είναι το «κερασάκι» των φετινών μεταγραφικών κινήσεων του Τριφυλλιού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags