Facebook Pixel Άγρια μάχη για τον «killer», φόβος λόγω... ΠΑΟ - Όλα τούμπα στα χαφ, «κλεισμένος» ο αντι-Ομάρ
| 2018-07-14 14:45:00

Άγρια μάχη για τον «killer», φόβος λόγω... ΠΑΟ - Όλα τούμπα στα χαφ, «κλεισμένος» ο αντι-Ομάρ

του Παναγιώτη Νικολάου
Άγρια μάχη για τον «killer», φόβος λόγω... ΠΑΟ - Όλα τούμπα στα χαφ, «κλεισμένος» ο αντι-Ομάρ

Πήραν φωτιά στον Ολυμπιακό, φοβερό μπάχαλο με Έλληνα άσο.

Στον Ολυμπιακό έχουν φουλάρει τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση σέντερ φορ και η περίπτωση του Αχμέτ Χασάν «Κόκα» παραμένει στο επίκεντρο. Οι Πειραιώτες καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για την απόκτηση του Αιγύπτιου άσου και, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, σε αυτή τη φάση των συζητήσεων υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, ενώ απομένει να καμφθούν οι αντιστάσεις της Μπράγκα.

Η πορτογαλική ομάδα κρατάει σκληρή στάση και δεν είναι εύκολο να κάνει πίσω. Μία ανάλογη συμπεριφορά, άλλωστε, είχε αντιμετωπίσει και πέρσι ο Παναθηναϊκός, όταν δεν κατάφερε να αποκτήσει επίσης έναν επιθετικό που δεν υπολόγιζε η Μπράγκα, τον Σέρβο, Νίκολα Στογίλκοβιτς.

Πάντως, στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι στο τέλος θα καταφέρουν, καθώς έχουν σύμμαχο στην υπόθεση τον πανίσχυρο μάνατζερ, Ζορζ Μέντες.

Ο αντι-Ομάρ, ένα «εξάρι» και Μανθάτης

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιπτώσεις που βρίσκονται στην επικαιρότητα, ο Ρομπέρτο Ρομάν Τριγκέρο ή «Τίτο» που στέλνουν στον Πειραιά οι Ισπανοί, φαίνεται πως είναι μια περίπτωση που στο λιμάνι έχουν έτοιμη και... stand by, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Στο ενδεχόμενο που ο Νορβηγός μπακ φέρει πρόταση και φύγει, κάτι που, πάντως, δε διαφαίνεται αυτή την περίοδο, τότε στον Ολυμπιακό μπορεί να προχωρήσουν στην απόκτηση του 33χρονου άσου της Λεγανές.

Παράλληλα, στο κάδρο παραμένει πάντα ο Γουίλιαν Αράο, ενώ δε φαίνεται πως βρίσκεται στις πρώτες επιλογές ο Μαριάνο Μπαρέιρο. Πάντως, στο λιμάνι λέγεται ότι υπάρχει, πλέον, η πρόθεση να κινηθούν για ένα «εξάρι» μόνο, όσον αφορά την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο Γουίλιαν Αράο παίζει περισσότερο ως «οκτάρι». Οι Πειραιώτες, άλλωστε, θέλουν να δουν πώς θα συνεχίσουν στην προετοιμασία οι Μοαμέντ Μαντί Καμαρά και Θανάσης Ανδρούτσος, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει φορτσάτοι, για να μην τους κόψουν το δρόμο.

Σχετικά με τον Γιώργο Μανθάτη, στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν τον παίκτη στον Πανιώνιο, ενώ ο ίδιος αρνείται την προοπτική της Λάρισας. Πάντως, η πλευρά του Έλληνα άσου εξετάζει σοβαρά και την προοπτική του εξωτερικού, αν και δεν είναι εύκολο να βρεθεί ομάδα εκτός συνόρων για τον νεαρό εξτρέμ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags