Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο τι συνέβη και χάλασε η «κλεισμένη» μεταγραφή στο Λιμάνι – Ψωνίζει φορ… όπως η ΑΕΚ!
| 2018-07-14 23:33:00

Απίστευτο τι συνέβη και χάλασε η «κλεισμένη» μεταγραφή στο Λιμάνι – Ψωνίζει φορ… όπως η ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο τι συνέβη και χάλασε η «κλεισμένη» μεταγραφή στο Λιμάνι – Ψωνίζει φορ… όπως η ΑΕΚ!

Οι δύο επόμενες μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Σαν… βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Κυριακής η ματαίωση της μεταγραφής του Μεριά στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης βρισκόταν στην Ελλάδα από την Παρασκευή, δήλωνε παντού ξετρελαμένος με την προοπτική των Ερυθρολεύκων και φυσικά με τη χώρα μας, ωστόσο την τελευταία στιγμή του deal χάλασε και ο Τυνήσιος δεν θα φορέσει τελικά ποτέ τα ερυθρόλευκα.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως λίγο πριν τις υπογραφές, εμφανίστηκαν κάποιες νέες παράλογες απαιτήσεις της ομάδας του, οι οποίες προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες του Sportdog.gr, τα όσα έκαναν οι Τυνήσιοι και ο μάνατζέρ του, ήταν τουλάχιστον απαράδεκτα.

Ο Μεριά μπορεί να είχε συμφωνήσει σε όλα, όμως η ομάδα του δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν κάνει με τους Πειραιώτες, ζήτησαν παραπάνω λεφτά, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ζήτησαν να πάρουν χτήματα και… κάτω από το τραπέζι!

Επίσης, στον Ολυμπιακό εμφανίζονται εξοργισμένοι και με τον μάνατζερ του έμπειρου αμυντικού, καθώς θεωρούν πως έπαιξε παιχνίδι για το άλλο κλαμπ και για αυτό δεν θέλησαν να συζητήσουν περεταίρω και χάλασαν τη μεταγραφή μέσα σε λίγη ώρα.

Ξανά στην… γύρα για στόπερ, φορ όπως και η ΑΕΚ!

Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Μεριά, στον Ολυμπιακό φουλάρουν και πάλι για σέντερ μπακ και μάλιστα ήδη έχουν κάποια ονόματα στη λίστα τους. Βέβαια, επειδή θεωρούσαν τελειωμένη τη μεταγραφή του Τυνήσιου, δεν αποκλείεται να χρειαστούν λίγο χρόνο, ίσως και τη βοήθεια του γνωστού ατζέντη Ζορζ Μέντες.

Άλλωστε, με τον πανίσχυρο μάνατζερ έχουν πλέον σχεδόν καθημερινή επαφή, καθώς προσπαθούν να κλείσουν τη μεταγραφή του Αχμέτ Χασάν «Κόκα» από την Μπράγκα. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αιγύπτιο επιθετικό, όμως οι Πορτογάλοι ακόμα δεν έχουν πει… το ναι

Οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και το παράδειγμα της ΑΕΚ με τον Άλεφ, ο οποίος συμφώνησε και έρχεται στην Ελλάδα, επίσης ως δανεικός από την Μπράγκα. Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις, καθώς ο «Κόκα» θεωρητικά τουλάχιστον, έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξίζει, ωστόσο στο Λιμάνι πρέπει να ποντάρουν πάνω σε αυτό.

Η Μπράγκα βέβαια λειτουργεί διαφορετικά στις δύο υποθέσεις, καθώς στον Άλεφ που δεν υπολογίζει, συμφώνησε αμέσως για τον δανεισμό του, ενώ στον Αιγύπτιο που υπολογίζει έστω και υποτυπωδώς, το τρενάρει για να πάρει κάποια χρήματα. Στον Ολυμπιακό πάντως θέλουν να τελειώσουν τη μεταγραφή και ελπίζουν πως θα κλείσουν το deal άμεσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φούντωσαν οι φήμες στην Αγγλία - Αυτή θα είναι η μεταγραφάρα του Μαρινάκη;

«Χοντρό παιχνίδι» για τον παικταρά που θέλει ο Ολυμπιακός – Ποιος έβαλε στο… κόλπο τον Σαββίδη;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags