Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γκρερέρο και Καμαρά για βασικοί, θέλει δουλειά ο Φετφατζίδης
| 2018-07-15 22:25:00

«Σκοτωμός» στο Βέλγιο με δύο παίκτες του Ολυμπιακού - Άφωνοι με Γκερέρο - Αυτός ο χάφαρος έρχεται…

του Παναγιώτη Νικολάου
«Σκοτωμός» στο Βέλγιο με δύο παίκτες του Ολυμπιακού - Άφωνοι με Γκερέρο - Αυτός ο χάφαρος έρχεται…

Το έλα να δεις στην προετοιμασία. Φετφατζίδης για…

Πράγματα και θαύματα γίνονται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, στο Βέλγιο, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν και να διεκδικούν φανέλα βασικού ορισμένοι ποδοσφαιριστές. Τα δύο πρώυα φιλικά (μία νίκη, μία ήττα) σίγουρα δεν μπορούν να δείξουν πολλά πράγματα, ωστόσο από τώρα μπορούμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Το ρεπορτάζ του sportdog.gr λοιπόν από την προετοιμασία των Ερυθρόλευκων αναφέρει ότι ο Γκερέρο... έχει τη θέση του επιθετικού, ανεξάρτητα από όσα είχαν γραφτεί και ειπωθεί για την ταχύτητά του όταν είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως βρίσκει συνεχώς δίχτυα σε προπονήσεις και φιλικά, με αποτέλεσμα να έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς!

Επίσης, ο Καμαρά διεκδικεί θέση βασικού στα χαφ, καθώς δείχνει πως είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ο Φετφατζίδης δείχνει ότι θέλει ακόμα δουλειά καθώς βρίσκεται πίσω σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ ο Μάνος παλεύει με τον Τζούρτζεβιτς για μια θέση στο ρόστερ. Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει μεταγραφή φορ και δεν... χωράνε σε καμία περίπτωση και οι δύο.

Ο Έλληνας ξεκίνησε αρκετά καλά, όμως τελευταία έχει... πέσει, ενώ ο Σέρβος δείχνει πως και φέτος συνεχίζει να χάνει τα άχαστα! Οι επόμενες ημέρες λοιπόν και κυρίως τα επόμενα φιλικά, θα αποτελέσουν ένα πολύ σημαντικό τεστ και για τους δύο, οι οποίοι έχουν πάρει το μήνυμα από τον Μαρτίνς και αναμένεται να γίνει μεγάλη "μάχη".

Ο Μιράντα, προφανώς, δεν κρίνεται ακόμη καθώς ακόμα είναι νωρίς για αυτόν, ενώ ο Ποντένσε δείχνει σε κάθε του κίνηση ότι ξέρει καντάρια μπάλα, αλλά είναι σαφές από τις κινήσεις του ότι δεν είναι παίκτης γραμμής. Πολλοί εκτιμούν πως είναι μάλιστα και η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής.

Τι συμβαίνει με τις μεταγραφές

Όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια, στον Ολυμπιακό πλέον τρέχουν και για στόπερ, καθώς αυτό που έχετε διαβάσει ήδη στο sportod.gr για τον τρόπο που χάλασε η μεταγραφή του Μεριά και για τα... λεφτά κάτω από το τραπέζι, το γράφουν έστω και καλυμμένα και οι Τυνήσιοι.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες υπάρχει στο ρεπορτάζ και η περίπτωση του Μπαρέιρο, που είναι σαφώς πιο οικονομική από αυτήν του Γουίλιαν, για τον οποίο θα γίνει μία ακόμα προσπάθεια όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, στο οποίοα αναφερθήκαμε εκτενώς και στο... κόλπο που στήνουν κάποιοι με το μπάσιμο του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Αργεντινό Μπαρέιρο, πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως σέντερ μπακ με την Ράσινγκ να είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει. Πάντως ο 23χρονος άσος είχε μείνει πίσω λόγω του τραυματισμού του τον περασμένο Αύγουστο, όταν και τέθηκε νοκ άουτ μέχρι τον Γενάρη. Παρόλα αυτά, δείχνει να έχει επανέλθει, παίζοντας στα 11 τελευταία ματς της ομάδας του και αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Ντεφένσα περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν για το μέλλον του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φούντωσαν οι φήμες για βασικό άσο του Ολυμπιακού – «Σκάει» πρόταση και φεύγει;

«Σκασμένος» ο Μαρτίνς μετά την ήττα - Τρέχει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός – Τι παίκτη ζήτησε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags