Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα ονόματα στο προσκήνιο για την άμυνα - Μπεσίκτας για Ανσαριφάρντ - Τι δήλωσε για Ολυμπιακό ο Γιάννης Φετφατζίδης
| 2018-07-16 08:00:00

Στόπερ-φωτιά για Ολυμπιακό - Συγκινητική δήλωση Φέτφα - Eπιβεβαίωση sportdog.gr!

Sportdog Team
Στόπερ-φωτιά για Ολυμπιακό - Συγκινητική δήλωση Φέτφα - Eπιβεβαίωση sportdog.gr!

Εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Γιασίν Μεριά, με αποτέλεσμα να επανέρχονται οι περιπτώσεις των Λουίς Νέτο και Νέλσον Μόντε.

Ο Πορτογάλος στόπερ της Ζενίτ θεωρείται.... αλμυρή οικονομικά λύση, με τον δεύτερο, τον 22χρονο συμπατριώτη του της Ρίο Άβε, να είναι σαφώς πιο προσεγγίσιμος για τα δεδομένα του Ολυμπιακού.

Επιβεβαίωση για Ανσαριφάρντ

Σημοσιεύματα στη Τουρκία κάνουν λόγο για πρέσινγκ της Μπεσίκτας στον Ολυμπιακό, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παραχωρήσουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο,τι έχετε διαβάσει από χθες το απόγευμα στο sportdog.gr, στο θέμα με τίτλο Φούντωσαν οι φήμες για βασικό άσο του Ολυμπιακού – «Σκάει» πρόταση και φεύγει;

Τρομερές δηλώσεις Φετφατζίδη

«Αν και φιλικό, είναι ξεχωριστό αυτό το γκολ, ύστερα από πέντε περίπου χρόνια. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι πίσω στην ομάδα. Μεγάλωσα στον Ολυμπιακό. Τον αγάπησα, τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, προσπαθούμε κάθε ημέρα να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής», ανέφερε αρχικά στους απεσταλμένους του Τύπου που βρίσκονται στο Βέλγιο ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Για την προετοιμασία: «Υπάρχει κούραση από τις καθημερινές προπονήσεις, κάποιες είναι και διπλές, από τα φιλικά. Έχουμε ένα καλό σύνολο και ελπίζω αυτά που θέλει ο προπονητής να βγουν και μέσα στο γήπεδο γιατί έχουμε την ποιότητα να αντεπεξέλθουμε».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Έχω να δώσω ακόμα περισσότερα. Δεν έφτασα στο μέγιστο με αυτά που μπορούσα να κάνω. Εύχομαι η νεά σεζόν, όπως και τα επόμενα χρόνια, να δώσω αυτά που πραγματικά μπορώ».

Για το τι μπορεί να προσφέρει μαζί με τους Λάζαρο και Φορτούνη: «Μπορούμε να προσφέρουμε. Και οι τρεις έχουμε μια καλή ποιότητα. Το θέμα, όμως, είναι να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο και να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην ομάδα αυτά που θέλουμε και θέλει ο κόσμος από εμάς».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι ένας καινούργιος προπονητής. Έχει δει τα ματς της προηγούμενης σεζόν και γνωρίζει την περυσινή κατάσταση. Δεν θέλει να επαναληφθούν τα ίδια. Δουλεύει στην τακτική και τη φυσική μας κατάσταση. Δουλεύουμε με μπάλα. Πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί θα υπάρξουν κλειστές άμυνες στην Ελλάδα. Είναι κοντά μας και μας βοηθάει. Θα πάνε όλα καλά»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags