Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες φήμες για Λάζαρο και χοντρό παιχνίδι - Πάμε για… όλα τούμπα - Ποια είναι η αλήθεια
| 2018-07-17 23:14:00

Απίστευτες φήμες για Λάζαρο και χοντρό παιχνίδι - Πάμε για… όλα τούμπα - Ποια είναι η αλήθεια

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτες φήμες για Λάζαρο και χοντρό παιχνίδι - Πάμε για… όλα τούμπα - Ποια είναι η αλήθεια

Άναψαν… τα αίματα με ψιθύρους για την υπόθεση.

Σε ρυθμούς… δικαστικού ντέρμπι και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κινούμαστε τα τελευταία 24ωρα, καθώς ξεκίνησε η δίκη για το συμβόλαιο του και μαζί και ο «πόλεμος» ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Μέχρι στιγμής υπήρχε η βεβαιότητα από την πλευρά των Πειραιωτών πως έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση, ωστόσο τις τελευταίες ώρες η Ένωση ανοίγει σιγά – σιγά τα χαρτιά της, με συνέπεια το τοπίο να έχει θολώσει αρκετά, ενώ άνθρωποι που βρίσκονται στην ΕΠΟ εκτιμούν πως μπορεί να γίνει στο τέλος και ντέρμπι!

Για παράδειγμα, η εμφάνιση του δικηγόρου Ιωάννη Χατζησαββάογλου, ως νομικού εκπροσώπου του Χριστοδουλόπουλου μαζί με την Ασπα Σουλούκου, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήταν τακτικός της μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, την επιτροπή δηλαδή που θα εεξετάσει και τη συγκεκριμένη υπόθεση!

Ο Χατζησαββάογλου ήταν ο ένας από τους τέσσερις δικηγόρους του Ολυμπιακού που εμφανίστηκαν στην αίθουσα της εκδίκασης, αριθμός που θυμίζουμε ότι προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ και τη διαρροή «τι φοβάστε;», καθώς ήταν σίγουρο πως την Δευτέρα θα οδηγούμασταν σε αναβολή.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και τα όσα λέγονται από το Λιμάνι το τελευταίο διάστημα για την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου, καθώς αρχικά μετέφεραν πως η ΑΕΚ έχει ένα απλό συμφωνητικό επέκτασης του συμβολαίου, μετά έκαναν λόγο για ένα συμβόλαιο που δεν ισχύει, εν συνεχεία ότι είναι ένα συμβόλαιο με υπογραφή Δέδε και άρα άκυρο και στη χθεσινή του διαρροή παραδέχτηκε την ύπαρξη συμβολαίου του Λάζαρου με την ΑΕΚ λέγοντας ότι… «εμείς έχουμε το μόνο ΝΟΜΙΜΟ συμβόλαιο, όχι το μοναδικό συμβόλαιο»!

Τα στοιχεία λοιπόν που παρουσιάζει μέρα με τη μέρα από την Ένωση, έχουν αλλάξει το κλίμα και έχουν μοιράσει τις πιθανότητες, καθώς από το 90-10 ορισμένοι εκτιμούν πως δεν αποκλείεται σύντομα να φτάσουμε ακόμα και στο 60-40!

Ωστόσο, το Spotdog σας έχει ενημερώσει από το βράδυ της Δευτέρας με σχετικό ρεπορτάζ, πως ακόμα και αν η ΑΕΚ δικαιωθεί στην πρωτόδικα, δηλαδή πετύχει την τιμωρία του Χριστοδουλόπουλου που επιδιώκει, η εξέλιξη αυτή θα έχει μόνο επικοινωνιακό background και χρησιμότητα, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα δικαιωθεί στην έφεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Τινάζει την μπάνκα ο Τίγρης - Αστέρι της Ρεάλ με 30 εκατ. και Άρνεσεν! – Τι παίζει με Καμπετσή!

«Τρελαμένος» Μαρίνος, του έφεραν κομμένο παίκτη - Βόμβα με «Σισέ»; - Ρίσκο Τίγρη για το μέλλον

Πατάνε γκάζι στον Ολυμπιακό - Διπλή μεταγραφή με σούπερ προτάσεις - Αυτά είναι τα ονόματα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags