Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτη διάψευση για Παϊρόζ και Παναθηναϊκό - Ποιος την έκανε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-07-18 10:29:00

Πρώτη διάψευση για Παϊρόζ και Παναθηναϊκό - Ποιος την έκανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρώτη διάψευση για Παϊρόζ και Παναθηναϊκό - Ποιος την έκανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ισχύει το ρεπορτάζ!

Φωτογραφία του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Τρεπεκλή και Νίκο Γερασιμίδη δημοσιεύτηκε χθες στο διαδίκτυο, οι οποίοι φέρονταν να αναλάβουν ρόλο στην διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εφόσον ολοκληρωθεί η μεταβίβασή της.

Ο πρώτος εξ αυτών και άλλοτε δήμαρχος Κέρκυρας, φρόντισε με δήλωσ;h του στον τηλεοπτικό σταθμό «Corfutv» να διαψεύσει το εν λόγω σενάριο.

«Είμαι Παναθηναϊκός. Την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο την ξέρουν όλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Έτυχε σήμερα (17/7) να συναντηθώ σε μία κοινωνική εκδήλωση με κοινούς φίλους και τον φιλοξενούμενο (σ.σ. Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ) ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για να επενδύσει και ν’ αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Βγήκε απλά μία αναμνηστική φωτογραφία, βρισκόμουν στον χώρο αυτό. Μιλήσαμε γενικά για το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα όχι για να αναλάβω θέση. Σίγουρα δεν ισχύει τίποτε τέτοιο.

Ακόμη κι ο ίδιος δεν έχει αναλάβει, πως θα μπορούσε να ορίζει στελέχη του διοικητικού συμβουλίου; Πάντοτε οι σχέσεις με το ποδόσφαιρο όταν είχε έρθει στην Κέρκυρα ο κύριος Κόκκαλης μετά από πρόσκληση του σύνδεσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού εγώ ο ίδιος τον υποδέχτηκα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο και κάναμε μία ωραία γιορτή», σχολίασε ο Γ, Τρεπεκλής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags