Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωσε το πλάνο του Πιεμπονγκσάντ ο Γκραντ
| 2018-07-18 22:20:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Ταϊλανδό - Αποκάλυψη στο Μουντιάλ! - Το ανακοίνωσε ο...

του Νίκου Στεργίου
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Ταϊλανδό - Αποκάλυψη στο Μουντιάλ! - Το ανακοίνωσε ο...

Τι θα γίνει τελικά. Καυτό παρασκήνιο από άνθρωπο του deal.

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε σήμερα με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε πολύ κλίμα.

Παράλληλα, με βάση τα όσα διέρρευσαν, οι δυο άνδρες φέρονται να ενημέρωσαν τους συνεργάτες του πως η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ θα προχωρήσει στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

Μπορεί η παραπάνω πληροφορία να μην είναι επιβεβαιωμένη, όμως ταιριάζει απόλυτα με αυτά που έλεγε ο Αβραάμ Γκραντ στους συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, ο Ισραηλινός που αναμένεται να αναλάβει κομβικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στη Μόσχα για τον τελικό του Μουντιάλ και μίλησε σε συμπατριώτες του για τις εξελίξεις στο Τριφύλλι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γκραντ, προφανώς όντας ενημερωμένος από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, έλεγε ακριβώς αυτό που διέρρευσε μετά τη συνάντηση του Ταϊλανδού με τον Αλαφούζο, δηλαδή ότι το πλάνο προβλέπει την ολοκλήρωση του deal τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γκραντ δεν εμφανίστηκε 100% σίγουρος ότι όλα θα προχωρήσουν, αφού άλλωστε δεν είχε γίνει ακόμα το ραντεβού μεταξύ του Παϊρόζ και του Αλαφούζου. Έδινε, ωστόσο, την εντύπωση πως είναι πολύ καλά ενημερωμένος για το ζήτημα, ενώ έχει αξία το γεγονός ότι συνήθως αυτά που μεταφέρει στους συμπατριώτες του βγαίνουν αληθινά.

Για επιχειρηματικούς λόγους η συνάντηση με Τρεπεκλή και Γερασιμίδη

Παράλληλα, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε χθες με δύο Έλληνες συνεργάτες του, τον Γιάννη Τρεπεκλή και τον Νίκο Νίκο Γερασιμίδη, με μια φωτογραφία των τριών ανδρών να κυκλοφορεί.

Δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο Τρεπεκλής και ο Γερασιμίδης θα αναλάβουν πόστα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό δεν προκύπτει από τις πληροφορίες του sportdog.

Αντιθέτως, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι το ραντεβού έγινε για επιχειρηματικούς λόγους και δεν είχε κάποια σχέση με την επόμενη ημέρα του Τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κεραυνός» Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό - Σύμμαχος με άπειρα λεφτά, κρατάει το 30%!

Τρελάθηκε ο Παϊρόζ και ρίχνει χρήμα για μεταγραφάρα - Γι’ αυτόν τον φορ μίλησε με Αλαφούζο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags