Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε «τρελό» θέμα με Πορτογάλο και όλα άνω κάτω - Τον «πριονίζουν» Έλληνες και ξένοι!
| 2018-07-18 21:03:00

Έσκασε «τρελό» θέμα με Πορτογάλο και όλα άνω κάτω - Τον «πριονίζουν» Έλληνες και ξένοι!

Sportdog Team
Έσκασε «τρελό» θέμα με Πορτογάλο και όλα άνω κάτω - Τον «πριονίζουν» Έλληνες και ξένοι!

Ούτε ένας, ούτε δύο τον περιμένουν. Ποιος είναι;

Μπορεί να πέρασε… στα ψιλά, λόγω καλοκαιριού, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης ο ΑΠΟΕΛ βίωσε μία από τις πιο ταπεινωτικές βραδιές της ιστορίας του, καθώς κατάφερε να αποκλειστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη λιθουανική Σούντοβα!

Οι Κύπριοι είχαν χάσει στο πρώτο με 3-1 και στη ρεβάνς παρότι προηγήθηκε με 1-0 πολύ νωρίς, δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την πολυπόθητη πρόκριση. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κάκιστος, απείλησε ελάχιστα και τελικά δικαίως έμεινε εκτός Ευρώπης.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο, καθώς τα έσοδα από την Ευρώπη ήταν απαραίτητα, ενώ πληροφορίες από τη Μεγαλόνησο αναφέρουν πως θα υπάρξουν και αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα μετά την αποτυχία με την Σούντοβα, τρίζει πλέον επικίνδυνα η καρέκλα του Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την πρώτη και πολύ σημαντική αποστολή του, να πανηγυρίσει δηλαδή την ευρωπαϊκή πρόκριση.

Το μέλλον του πλέον στον ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικά αμφίβολο και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα. Οι πληροφορίες πάντως, έφτασαν πολύ γρήγορα και στην χώρα μας, καθώς πολλοί προπονητές περιμένουν με… ανυπομονησία την απόλυση του Πορτογάλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, την απόλυση του Μπαλταζάρ την περιμένουν περισσότεροι από τρεις προπονητές που βρίσκονται στην Ελλάδα (Έλληνες και ξένοι), οι οποίοι βρίσκονται χωρίς δουλειά και θα είναι υποψήφιοι για την επόμενη ημέρα. Ο ΑΠΟΕΛ άλλωστε πληρώνει καλά και τις περισσότερες φορές, με μεγαλύτερα συμβόλαια από αυτά που δίνουν οι ελληνικοί σύλλογοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags