Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχονται οι Γουιλιάν Αράο και Γιασίν Μεριά και φεύγουν οι Παναγιώτη Ταχτσίδης, Οτζίτζα Οφόε
| 2018-07-19 07:20:00

Εξελίξεις με «ζογκλέρ» - Ξανά στο προσκήνιο στόπερ-«θηρίο» - Φεύγουν 3 «τελειωμένοι»;

Sportdog Team
Εξελίξεις με «ζογκλέρ» - Ξανά στο προσκήνιο στόπερ-«θηρίο» - Φεύγουν 3 «τελειωμένοι»;

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έχει πάντα πολύ ενδιαφέρον.

Η υπόθεση του Γουίλιαν Αράο παραμένει ανοιχτή για τον Ολυμπιακό, καθώς στη Βραζιλία θεωρούν πως ο Αράο θα αποχωρήσει από τοην ομάδα του με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Ξημερώματα της Πέμπτης η Φλαμένγκο είχε ντέρμπι με τη Σάο Πάολο, με τον Γουίλιαν Αράο να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του, αλλά να μένει στον πάγκο χωρίς χρόνο συμμετοχής. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά...

Επιστρέφει του Μεριά;

Ο Γιασίν Μεριά εξέφρασε δυσαρέσκεια στη διοίκηση της Σφαξιέν για τον τρόπο που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ.

Ο Τυνήσιος απουσίαζε από την προπόνηση της ομάδας του, την Τετάρτη, θέλοντας να πιέσει με αυτόν τον τρόπο τη διοίκηση για τη μεταγραφή.

Τι γίνεται με Οφόε, Τζούρτζεβιτς και... Ταχτσίδη

Η Γάνδη έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Οφόε, αλλά ο Βέλγος δεν δείχνει μεγάλη διάθεση για αυτή την προοπτική.

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να τον πιέσουν όμως, όπως και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, για τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις με Λα Κορούνια και Χετάφε.

Τέλος, ο Ολυμπιακός θέλει να παραχωρήσει είτε με δανεισμό είτε με πώληση τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και σύμφωνα με κυπριακά Μέσα ο ΑΠΟΕΛ. ενδιαφέρεται.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags