Facebook Pixel Σοβαρό θέμα με Πόνσε στην ΑΕΚ - Εχει χάσει την προετοιμασία
| 2018-07-19 11:24:00

«Συναγερμός» με τη μεταγραφάρα στα Σπάτα – Τι «έσκασε» και ο Μαρίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Συναγερμός» με τη μεταγραφάρα στα Σπάτα – Τι «έσκασε» και ο Μαρίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα

Με ποιον… πάει να σκάσει ο Ουζουνίδης. Τι έμαθε και τρελάθηκε! 

Σε ρυθμούς… τάνγκο κινούνται τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ λόγω των αφίξεων των Μπογέ και Πόνσε, με τον πρώτο να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας από την Πέμπτη και τον δεύτερο να φτάνει σήμερα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι δύο αυτές μεταγραφές, σε συνδυασμό και με την απόκτηση του Άλεφ για τη μεσαία γραμμή, έχουν γυρίσει τούμπα το αρνητικό κλίμα που υπήρχε πριν από μόλις μία εβδομάδα και όλοι, εντός και εκτός ομάδας, εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι για τον τρόπο που έχει κινηθεί η ΑΕΚ μέχρι στιγμής στη μεταγραφική περίοδο. 

Βέβαια, σιγά – σιγά γράφονται και κάποιες υπερβολές για τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες, τους οποίους ακόμα δεν έχουμε δει, ωστόσο σύντομα θα γίνει και αυτό, καθώς στα επόμενα φιλικά θα αρχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει σε τεράστια εκτίμηση τα προσόντα των δύο Αργεντινών και θέλει άμεσα να τους ρίξει στα βαθιά, καθώς θεωρεί ότι μπορούν να του δώσουν τις λύσεις που ψάχνει στη δημιουργία και στο εύκολο γκολ, ενώ και ο Βραζιλιάνος χαφ θα πάρει χρόνο, καθώς υπάρχει «τρύπα» στο κέντρο.


Ανησυχία για Πόνσε

Δεν αποκλείεται λοιπόν, στα επόμενα φιλικά να δούμε τους νεοφερμένους να παίρνουν χρόνο, καθώς ο Ουζουνίδης θα ήθελε να τους έχει στην αποστολή για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, στις 7 Αυγούστου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για τα οποία ξεκαθάρισε κάπως και το οποίο για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ. 

Η πληροφορία πάντως που κυκλοφορεί στα Σπάτα τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr και η οποία έχει ανησυχήσει αρκετά τον Μαρίνο, έχει να κάνει με τον Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ, σε αντίθεση με τους Μπογέ και Άλεφ που προέρχονται από φουλ προετοιμασία με Τορίνο και Μπράγκα αντίστοιχα, έχει χάσει το στάδιο της προετοιμασίας και πιθανότατα θα είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. 

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο 100% και να ενσωματωθεί στην ομάδα, οπότε και θα κάνει αγώνα δρόμου για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς. Ο Ουζουνίδης πάντως θεωρεί πως τον έχει ανάγκη και θα τον πιέσει για να προλάβει το παιχνίδι, έστω να βρίσκεται στον πάγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags