Facebook Pixel Δύσκολο του Άλιμπεκ στον ΠΑΟΚ- Για Αγγλία ο Πρίγιοβιτς
| 2018-07-19 12:30:00

Φοβερό σενάριο για ΠΑΟΚ - Ρίχνει τη βόμβα ο Σαββίδης, σκάει τεράστια μεταγραφή με... Premier League

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φοβερό σενάριο για ΠΑΟΚ - Ρίχνει τη βόμβα ο Σαββίδης, σκάει τεράστια μεταγραφή με... Premier League

Ποιος έχει μπει στη βιτρίνα και θα τρελαθεί ο κόσμος αν σκάσει;

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινούνται πλέον στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρώτο επίσημο και πολύ σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γι’ αυτό και υπάρχει σχετική ηρεμία και στο κομμάτι των μεταγραφών, καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου μετά και από σχετική εντολή του Ιβάν Σαββίδη, δεν θέλουν να ασχολούνται με άλλα θέματα για τις επόμενες ημέρες, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση, πλην των δύο ευρωπαϊκών ματς.

Παρότι λοιπόν τις τελευταίες ημέρες έχει «βουίξει» η Θεσσαλονίκη για την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού Ντένις Αλιμπεκ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή θα προχωρήσει πολύ δύσκολα, ενώ σίγουρα δεν θα προχωρήσει τώρα. Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μην κάνουν κάποια κίνηση μέχρι τα παιχνίδια, αφού θεωρούν πως η ομάδας τους είναι πλήρης για τις… μάχες με τη Βασιλεία

Για τον επιθετικό της Στεάουα, πάντως, που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 42 συμμετοχές, 12 γκολ και 10 ασίστ ενδιαφέρεται και η αραβική Αλ Σαμπάμπ. Επίσης, η συγκεκριμένη υπόθεση σίγουρα δεν θα είναι οικονομική, καθώς η Στέαουα ξόδεψε 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αστρα Τζιούρτζιου τον Γενάρη του 2017 και ο ισχυρός της άνδρας, Τζίτζι Μπεκάλι, αξιώνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ για να πει το «ναι» για την πώληση του παίκτη!  

Σειρήνες από Αγγλία για Πρίγιοβιτς

Νεότερα πάντως στο θέμα των μεταγραφών, επαναλαμβάνουμε, θα υπάρξουν μετά τα παιχνίδια με τη Βασιλεία, όταν χρονικά αναμένεται να υπάρξουν οι καθοριστικές εξελίξεις και στην υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός, που δεν κατάφερε να δείξει κάτι καλό στο Μουντιάλ, θα αγωνιστεί κανονικά με τον ΠΑΟΚ στα Προκριματικά, ωστόσο από εκεί και πέρα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το Sportdog.gr σας έχει μεταφέρει εδώ και καιρό τις σχετικές πληροφορίες που υπάρχουν για επικείμενη μεγάλη πρόταση που είναι πιθανό να σκάσε για τον «Πρίγιο» και για αυτό άλλωστε στην Τούμπα ψάχνονται για έναν επιθετικό από το… πάνω ράφι.

Πάντως, χρονικά το φινάλε των παιχνιδιών με τη Βασιλεία, συμπίπτει με το τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών στην Αγγλία, όπου και στοχεύουν όλοι όσοι δουλεύουν τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς. Τότε θα γίνει το χοντρό παζάρι για τον Σέρβο επιθετικό, για τον οποίο στον ΠΑΟΚ πιστεύουν, πως εάν χρειαστεί αν τον δώσουν, τότε θα το κάνουν με τρελά λεφτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags