Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα συνάντηση Παϊρόζ-Γιάννη Αλαφούζου - Φοβερές δηλώσεις Βαγγέλη Οικονόμου
| 2018-07-20 07:23:00

Εξελίξεις με Παϊρόζ-Αλαφούζο -Να από πού ψάχνουν έσοδα - Τρομερή ατάκα Οικονόμου

Sportdog Team
Εξελίξεις με Παϊρόζ-Αλαφούζο -Να από πού ψάχνουν έσοδα - Τρομερή ατάκα Οικονόμου

Θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ;

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε εκ νέου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ την Πέμπτη, για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Ήταν η τρίτη συνάντηση μέσα σε λίγες μέρες του Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ενώ την Τετάρτη το βράδυ ο Πιτ Πιεμπονγσκάντ παρακολούθησε από κοντά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ στην Ολλανδία...

Έσοδα από τις σουίτες

Συνολικά 16 σουίτες είχε φτιάξει στο γήπεδο της Λεωφόρου το 2016 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη κεντρική εξέδρα που βρίσκεται από την πλευρά της Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με τη «LiveSport» οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναζητούν για περισσότερες από 10 σουίτες ενοικιαστή, καθώς οι περσινοί κάτοχοι, που στην πλειοψηφία ήταν εταιρείες, δεν έχουν ενημερώσει αν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Μεγάλη ατάκα από Οικονόμου

Την άποψη ότι οι παίκτες που έμειναν στον Παναθηναϊκό δεν ενδιαφέρονται για το ποιος θα είναι ιδιοκτήτης του συλλόγου, αλλά για να πάει καλά ο σύλλογος, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Sportime»

Για τη νέα σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή, πολύ αξιόλογο, τον Γιώργο Δώνη. Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε εξαιρετική δουλειά και την προηγούμενη φορά που εργάστηκε στον Παναθηναϊκό. Δεν θα έχει η χρονιά καμία σχέση με πέρυσι. Όλα θα αλλάξουν. Περιμένουμε τα πάντα να μπουν σε μια τάξη, ανεξαρτήτως αν έρθει νέος πρόεδρος ή όχι. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Έχουμε αποβάλλει τα περυσινά. Είναι δύσκολο το διάστημα, αλλά για εμάς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Υπάρχουν έμπειροι και νέοι παίκτες με το αρνητικό της απαγόρευσης μεταγραφών να αποτελεί εμπόδιο. Μπορούμε να κάνουμε μία καλή σεζόν, διότι το ρόστερ είναι αξιόλογο.

Είμαστε προσηλωμένοι να κάνουμε καλά τη δουλειά μας με τον προπονητή. Δουλεύουμε εδώ στην προετοιμασία μας και δεν ασχολούμαστε με το τι λένε ή τι γράφουν. Δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ποτέ αουτσάιντερ. Μπορούμε να καταλάβουμε όλοι που βρισκόμαστε. Ξεπεράσαμε και ξεπερνάμε ακόμη τα προβλήματά μας. Η σκληρή δουλειά θα φέρει αποτελέσματα. Σίγουρα θα ήταν αλλιώς με μεταγραφές και έμπειρους παίκτες, αλλιώς με νέους και φιλόδοξους. Αλλά αυτό δεν μας αποπροσανατολίζει από τους στόχους».

Για την παρουσία του Πιτ Πιεμπονγσκάντ στο φιλικό με την Άλκμααρ: «Δεν ασχολούμαστε μ΄ αυτό. Μείναμε εδώ για τον Παναθηναϊκό, χωρίς να σκεφτούμε ποιος θα είναι πρόεδρος. Δεν είναι κάτι που μας αφορά. Θέλουμε να είμαστε υγιείς, να δουλεύουμε και αγωνιστικά να γυρίσει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος δυσανασχετεί με όσα βλέπει και όσα διαβάζει. Να είναι δίπλα στην ομάδα πρέπει. Μείναμε όλοι εδώ, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Θα ξεπεράσει τα προβλήματά του. Οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Την κριτική την περιμένουμε. Περνάμε κρίση, πράγματι. Ανεξάρτητα τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό, να στηριχθεί η ομάδα στη νέα αρχή που κάνει με τον νέο προπονητή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags