Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρίβει τα χέρια του με τον παικταρά ο Δώνης – «Έβγαλε μάτια» στην προπόνηση ο Χατζηθεοδωρίδης!
| 2018-07-21 21:27:00

Τρίβει τα χέρια του με τον παικταρά ο Δώνης – «Έβγαλε μάτια» στην προπόνηση ο Χατζηθεοδωρίδης!

Sportdog Team
Τρίβει τα χέρια του με τον παικταρά ο Δώνης – «Έβγαλε μάτια» στην προπόνηση ο Χατζηθεοδωρίδης!

Ο Έλληνας τεχνικός έχει στα χέρια του ένα σπουδαίο «όπλο».

Με νέο πρόσωπο διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Τίλμπουργκ, αφού σε αυτή μετείχε για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Ο νεαρός αριστερός μπακ φάνηκε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο φυσική όσο και αγωνιστική. Άλλωστε, προέρχεται από αγγλική προετοιμασία με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε φιλικά με την πρώην του ομάδα.

Ο Χατζηθεορίδης έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλές κινήσεις στο γήπεδο και ακρίβεια στις μεταβιβάσεις και στις σέντρες που επιχειρεί. Παράλληλα, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και στον αμυντικό τομέα, μαρκάροντας και φανερώνοντας γενικώς ότι είναι ένας ισορροπημένος μπακ, έτοιμος να μπει στα… βαθιά από νωρίς.

Η προπόνηση είχε διάρκεια μία ώρα, καθώς αύριο είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό. Μετά το ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα τακτικής, χωρίς ο Γιώργος Δώνης να δείξει ενδεκάδα για τον αγώνα με Αντβερπ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, οι Χρήστος Δώνης και Κολοβετσιος έκαναν αποφόρτιση, όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Μόνο ο Όμρι Αλτμαν έμεινε ξενοδοχείο και συνεχίζει θεραπεία.

Από τη στιγμή που ο αυριανός αγώνας είναι στις 16.00 τοπική ώρα, δεν θα διεξαχθεί πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags