Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με ξένο του Ολυμπιακού – «Έχει τρεις προτάσεις από το εξωτερικό»!
| 2018-07-21 21:50:00

Χαμός με ξένο του Ολυμπιακού – «Έχει τρεις προτάσεις από το εξωτερικό»!

Sportdog Team
Χαμός με ξένο του Ολυμπιακού – «Έχει τρεις προτάσεις από το εξωτερικό»!

Ιδιαίτερα περιζήτητος ο άσος των Πειραιωτών.

Οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό συνεχίστηκαν με την ανακοίνωση της παραχώρησης του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε στη Γάνδη και πλέον σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι που δεν χωρούν στο ρόστερ.

Ένας από αυτούς πιθανότατα θα είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος δεν έπεισε με την παρουσία του στην ομάδα.

Μάλιστα οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις συν το ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του, Παρτιζάν!

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδας hotsport.rs, ο 24χρονος επιθετικός που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2021, έχει προτάσεις από τον ΑΠΟΕΛ, την τουρκική Ρίζεσπορ και την σλοβενική Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του συμπεριλαμβάνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και η Παρτιζάν, ενώ ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς.

«Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό όμως δεν ανησυχεί για το μέλλον του. Η πρώην ομάδα του θα τον έβλεπε με χαρά και πάλι στις τάξεις της, όμως αυτή δεν είναι μια ρεαλιστική επιλογή στην παρούσα φάση, αφού στο τραπέζι του βρίσκονται τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, από τις οποίες είτε καλείται να διαλέξει την καλύτερη, είτε να περιμένει λίγο ακόμη. Η Σλάβια Μπρατισλάβας, ο ΑΠΟΕΛ και η τουρκική Ρίζεσπορ είναι οι τρεις ομάδες που τον θέλουν, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags