Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καθυστέρηση για Μεριά και Αράο
| 2018-07-23 18:51:00

Μπέρδεμα με τη μεταγραφάρα που κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Ποιος βάζει εμπόδια, πώς θα τον φέρει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μπέρδεμα με τη μεταγραφάρα που κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Ποιος βάζει εμπόδια, πώς θα τον φέρει!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ολυμπιακός, αλλά...

Οι υποθέσεις των Γιασίν Μεριά και Γουίλιαν Αράο μονοπωλούν τη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος «φορτσάρει» για την ολοκλήρωση των deals με τους δύο παίκτες.

Οι πληροφορίες που προέκυπταν τις προηγούμενες ώρες μιλούσαν για οριστικές εξελίξεις μέσα στη μέρα, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, γεγονός που σίγουρα δημιουργεί μια ανησυχία στους φίλους της ομάδας.

Για τον Τυνήσιο στόπερ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περίμεναν άμεσες εξελίξεις, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα. Πάντως, είναι γνωστό πως οι διαπραγματεύσεις με τη Σφαξιέν είναι προχωρημένες, ο ίδιος ο παίκτης πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα τελειώσει με θετική κατάληξη άμεσα, άσχετα εάν υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση.

Δεν εμπιστεύονται τη Φλαμένγκο για Αράο

Αντιθέτως, το θέμα του Γουίλιαν Αράο φαίνεται να είναι πιο μπλεγμένο εξαιτίας της στάσης της Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, στο εσωτερικό του Ολυμπιακού εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο το ζήτημα του Βραζιλιάνου άσου θα κλείσει άμεσα, αφού οι διοικούντες δεν εμπιστεύονται ιδιαίτερα την ομάδα του παίκτη.

Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει καθυστερήσει αρκετά τις εξελίξεις βάζοντας εμπόδια στην υπόθεση το προηγούμενο διάστημα.

Με δεδομένη τη διαφορά ώρας που υπάρχει με τη Βραζιλία, οι εξελίξεις στο θέμα του Αράο αναμένονται τις επόμενες ώρες. Ωστόσο, η σιγουριά που υπήρχε χθες ότι το deal οδεύει προς το τέλος του έχει μετριαστεί. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο αθλητικός διευθυντής της Φλαμένγκο δήλωσε πρόσφατα σε ελληνικό Μέσο ότι δεν υπάρχει συμφωνία για τον Αράο και πως "Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει οριστική εξέλιξη".

Από την άλλη, σημερινό δημοσίευμα Βραζιλιάνου δημοσιογράφου ανέφερε ότι οι δύο ομάδες τα βρήκαν και η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς ότι οι πληροφορίες που προκύπτους για την υπόθεση είναι συγκεχυμένες.

Με βάση το κλίμα που υπάρχει, δεν εισπράττεται απαραίτητα ότι η μεταγραφή θα χαλάσει, όμως υπάρχουν φόβοι ότι θα καθυστερήσει κι άλλο, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Θυμίζουμε άλλωστε ότι στον Ολυμπιακό ήλπιζαν ότι ο Αράο όχι μόνο θα κλείσει, αλλά θα μπει άμεσα και στο αεροπλάνο για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags