Facebook Pixel Sportdog.gr | Γκολάρα ο Κόντε με ΠΑΣ – Έτσι νίκησε τον Λεβαδειακό
| 2018-07-26 23:45:00

Γκολάρα ο Κόντε με ΠΑΣ – Έτσι νίκησε τον Λεβαδειακό

Sportdog Team
Γκολάρα ο Κόντε με ΠΑΣ – Έτσι νίκησε τον Λεβαδειακό

Ο Ισπανός επιθετικός δείχνει πόσο θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Το πρωί το sportdog.gr σας ενημέρωσε για τις προσπάθειες που κάνει ο Πέδρο Κόντε, προκειμένου να μείνει σουπερλιγκάτος παρότι έχει φοβερή πρόταση στα χέρια του από τα Εμιράτα.

Ο Ισπανός έδειξε πόσο θελει να μείνει στην Ελλάδα στο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό,, το οποίο διεξήχθη στο Καρπενήσι και έληξε με νικητές τους Ηπειρώτες, με 1-0.

Ο αγώνας κρίθηκε από την πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέδρο Κόντε στο 28’ του φιλικού αγώνα, μετά από φάουλ που κέρδισε ο Βιδάλ, με τον Ισπανό επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Επασί!

Η καλύτερη στιγμή για τους Βοιωτούς, προκειμένου να ισοφαρίσουν καταγράφηκε στο 44ο λεπτό, με την κεφαλιά του Σουλεϊμάν Ακίμ Όμο, μετά από εκτέλεση από τον Τσαμπούρη, να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Νικολιάς, Σκόνδρας, Μιχαήλ (76’ Σιόντης), Μπουκουβάλας, Λιάσος, Σιόντης, Πήλιος, Βιντάλ, Πέδρο Κόντε, Ξύδας.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο (83’ Νίκος), Καραχάλιος (64’ Χατζηλάμπρος), Όμο, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (76’ Βήχος), Μπαστακός, Μαρκόφσκι (57’ Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags