Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Άκυρο" σε Αθανασιάδη, "νεύρα" Νταμπίζα με Γκαλαμπίνοφ
| 2018-07-26 22:50:00

Έγινε κι αυτό: Άκυρο ΠΑΟ σε φορ-ονοματάρα - «Νεύρα» Νταμπίζα, ποιον... περιμένει στη γωνία

του Νίκου Στεργίου
Έγινε κι αυτό: Άκυρο ΠΑΟ σε φορ-ονοματάρα - «Νεύρα» Νταμπίζα, ποιον... περιμένει στη γωνία

Ονόματα μπαινοβγαίνουν στη λίστα. Εδώ το παρασκήνιο.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει και την πιο ακριβή μεταγραφή της ομάδας στο «μνημονιακό» καλοκαίρι που διανύει, σε συνδυασμό και με τους μεταγραφικούς περιορισμούς που της έχουν επιβληθεί.

Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί για το Τριφύλλι, με πιο πρόσφατο αυτό του Στέφανου Αθανασιάδη, καθώς δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι Πράσινοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον επαναπατρισμό του Έλληνα επιθετικού.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του sportdog.gr. Στην πραγματικότητα, τα προβλήματα με την περίπτωση του Αθανασιάδη είναι αρκετά και αυτός είναι ο λόγος που φαντάζει απίθανο να προχωρήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχουν επικοινωνήσει με τον παίκτη, αφού δεν θεωρούν ότι ταιριάζει στο πλάνο που θέλει να εφαρμόσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, τους προβληματίζει το γεγονός ότι η καριέρα του διεθνούς φορ έχει πάρει την κάτω βόλτα, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετράει μόλις ένα γκολ την τελευταία διετία. Σαφώς παίζει τον ρόλο του και ο τρόπος που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που απασχόλησε τα Μέσα με την εξωγηπεδική του ζωή.

Κατά τα άλλα, παραμένει στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού μια ακόμα περίπτωση επιθετικού, αυτή του Βούλγαρου Αντρέι Γκαλαμπίνοφ.

Τα δεδομένα για τον διεθνή παίκτη δεν είναι ευνοϊκά, αφού ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει ως προτεραιότητα το Τριφύλλι. Όπως αναφέρουν πηγές, ο Βούλγαρος εξετάζει τις υπόλοιπες επιλογές που έχει για τη συνέχεια της καριέρας του και μόνο εάν δεν βρει κάτι άλλο που να τον ικανοποιεί θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να μην αρέσει ιδιαίτερα στο Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος σε γενικές γραμμές, δεν αρέσκεται στο να… παρακαλά παίκτες και να τους περιμένει μέχρι να «κάψουν» όλες τις υπόλοιπες επιλογές τους. Συνεπώς, ο Γκαλαμπίνοφ δεν είναι η πρώτη επιλογή του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού, άσχετα εάν ο Βούλγαρος παρουσιάζεται ως τέτοια από πολλά Μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Επιστροφή» Ουζουνίδη στον ΠΑΟ! - Θα τρελάνει τη Λεωφόρο, πήγε να τον κλέψει ο Ολυμπιακός

Έτσι φτιάχνουν ομαδάρα Πασκουάλ-Γιαννακόπουλος - Ο ΝΒΑερ και το πιο περιζήτητο 4αρι της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags