Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέος «πόλεμος» Τίγρη με Σαββίδη-Μαρινάκη και αποχώρηση βόμβα – Ποιον «τέλειωσαν», ποιος… νίκησε!
| 2018-07-28 23:36:00

Νέος «πόλεμος» Τίγρη με Σαββίδη-Μαρινάκη και αποχώρηση βόμβα – Ποιον «τέλειωσαν», ποιος… νίκησε!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέος «πόλεμος» Τίγρη με Σαββίδη-Μαρινάκη και αποχώρηση βόμβα – Ποιον «τέλειωσαν», ποιος… νίκησε!

Τρομερές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τρομερές αλλαγές αποφασίστηκαν για τα τμήματα των Εθνικών Ομάδων και συγκεκριμένα για τους προπονητές, καθώς η Ομοσπονδία αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με δύο τεχνικούς, απόφαση όμως πίσω από την οποία κρύβεται τρομερό παρασκήνιο με… εμπλοκή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, μετά από 9 χρόνια στα οποία εργάστηκε τόσο στις μικρές Εθνικές όσο και βοηθός αλλά και υπηρεσιακός στην Ανδρών, ο Κώστας Τσάνας θα αποτελέσει παρελθόν, με την ΕΠΟ να μην του ανανεώνει το συμβόλαιο που έληξε τον Ιούνιο.

Πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα, καθώς ο Έλληνας κόουτς βρισκόταν στους κόλπους της Ομοσπονδίας μόνιμα τα τελευταία χρόνια και είχε βοηθήσει την Εθνική πάρα πολύ και με κάθε τρόπο. Σύμφωνα  με πληροφορίες του sportdog.gr, η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε αντιδράσεις και αρκετές συζητήσεις, καθώς ελάχιστοι την περίμεναν.  Πέραν του Τσάνα εκτός Εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα της Under 17 έμεινε και ο  Βασίλης Γεωργόπουλος με την θέση του να παίρνει ο Νίκος Κεχαγιάς που έχει αγωνιστεί στη Ξάνθη.

Οι δύο αυτές αλλαγές, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα εσωτερικά της ΕΠΟ, είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό θέμα, με σαφείς προεκτάσεις και στην πολιτική, ενώ συνδέονται και με την κόντρα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό ή καλύτερα του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους Βαγγέλη Μαρινάκη – Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα, η μεγάλη έκπληξη έγινε με τους Αντώνη Νικοπολίδη και Γιάννη Γκούμα, οι οποίοι θα παραμείνουν (εκτός και αν υπάρξει κ άλλη ανατροπή…) στην Under 21 και Under 19 αντίστοιχα, αν και κανείς εντός και εκτός της Ομοσπονδίας δεν πίστευε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, όχι απαραίτητα για καθαρά αγωνιστικούς λόγους!

Νίκη Τίγρη απέναντι σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό!

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις ωστόσο για τις αλλαγές σχετικά με τους προπονητές στις Εθνικές ομάδες, που μεταφράστηκε ως νίκη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, αν και θεωρούνταν «κλειδωμένες», δεν πέρασαν από την απαρτία την Πέμπτη, παρότι αποτελούσαν πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, υπήρξε μία θυελλώδη συνεδρίαση, με τρομερή ένταση και για αυτό τελικά αποφασίστηκε αναβολή. Αν και για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, η συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται ως… νίκη πλέον του Μελισσανίδη απέναντι στο «κοινό μέτωπο» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Τίποτα ωστόσο ακόμα δεν έχει τελειώσει, καθώς η απόφαση για αποχώρηση Τσάνα – Γεωργόπουλου παραμένει και η συνεδρίαση θα επαναληφθεί. Προφανώς και η συγκεκριμένη… μάχη, αποτελεί ένα μικρό δείγμα για τον «πόλεμο» που θα ακολουθήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα περιοριστεί μόνο στην ΕΠΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags