Facebook Pixel Δεν έχει πείσει Μαρτίνς ο Φετφατζίδης - Ψάχνεται για 10άρι ο Ολυμπιακός, τι γίνεται με Ποντένσε
| 2018-07-30 15:30:00

Απίθανη απόφαση Μαρτίνς! «Τελειώνει» αγαπημένο διοίκησης και οπαδών - Πρόβλημα με Ποντένσε

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανη απόφαση Μαρτίνς! «Τελειώνει» αγαπημένο διοίκησης και οπαδών - Πρόβλημα με Ποντένσε

Τα πάνω-κάτω στο ερυθρόλευκο ρόστερ, ποιον ζήτησε.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον ο σχεδιασμός του νέου Ολυμπιακού, καθώς εκτός από την ολοκλήρωση των μεταγραφών σε κομβικές θέσεις, δηλαδή του κεντρικού αμυντικού και του χαφ και από εκεί και πέρα και ανάλογα με τις αποχωρήσεις, του εξτρέμ και του φορ, στο Λιμάνι περιμένουν και την τελική αξιολόγηση του Πέδρο Μαρτίνς για το υπάρχον ρόστερ.

Ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται άμεσα να ενημερώσει τη διοίκηση για τα συμπεράσματά του από την προετοιμασία και φυσικά θα καταθέσει τις προτάσεις του, σχετικά με το ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και ποιοι να φύγουν, αλλά και με το εάν θέλει κάποια έξτρα μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Μαρτίνς φέρεται πλέον να ψάχνεται και για 10αρι, θέση στην οποία υπολογίζεται ως βασικός και αναντικατάστατος ο Φορτούνης, μετά το «κόψιμο» του Μάριν, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται στου Ρέντη μαζί με τους «κομμένους» και του ψάχνουν ομάδα για να σηκώσει το υψηλότατο συμβόλαιό του. 

Η συγκεκριμένη απόφαση του προπονητή των «ερυθρολεύκων» πάντως, δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τον έχει πείσει ακόμα ο Φετφατζίδης, ο οποίος είναι γνωστό ότι αρέσει πολύ στη διοίκηση για πολλούς λόγους (στιλ παιχνιδιού, Ελληνας, δέσιμο με την ομάδα). Ο Έλληνας άσος, που βρισκόταν πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, έδειξε βελτιωμένος στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού, ωστόσο ακόμα θέλει δουλειά για να μπορέσει να αποτελέσει ακόμα και την πρώτη αλλαγή, πίσω από τον Φορτούνη.

Επίσης, η συγκεκριμένη εξέλιξη και το γεγονός ότι ο Μαρτίνς θέλει να ψάξουν στην αγορά και για ένα 10αρι, δείχνει και την απόφασή του για τον Ποντένσε. Ο πρώην άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρότι έχει κάνει μέχρι τώρα καριέρα ως ένας μεσοεπιθετικός που αρέσκεται να κινείται ελεύθερος πίσω από τον φορ, υπολογίζεται στον Ολυμπιακός για εξτρέμ. 

Ο Πορτογάλος έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει τους Πειραιώτες, όμως δεν… τρελαίνεται να παίζει στα άκρα και αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα κατά την διάρκεια της σεζόν. Σίγουρα ο Ολυμπιακός πάντως δεν θα ήθελε έναν από τους καλύτερους του παίκτες, όπως είναι ο Ποντένσε, να είναι ξενερωμένος ή να γκρινιάζει και αυτό θα πρέπει να το προσέξουν πάρα πολύ στο Λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίθανο κόλπο για παικταρά - Ψάχνει… μπαμ και από Αγγλία - Ανατροπή με Καρίμ-Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags