Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυστικός» Μανωλάς – Τα έβαλε με παίκτη της Μπαρτσελόνα!
| 2018-07-30 21:14:00

«Καυστικός» Μανωλάς – Τα έβαλε με παίκτη της Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
«Καυστικός» Μανωλάς – Τα έβαλε με παίκτη της Μπαρτσελόνα!

«Αιχμηρές» ατάκες και αποκάλυψη για το μέλλον του.

Λίγο πριν το φιλικό της Ρόμα με τη Μπαρτσελόνα, ο Κώστας Μανωλάς προέβη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Για την ακρίβεια ο Έλληνας αμυντικός τα έβαλε με τον Μάλκομ, τον Βραζιλιάνο άσο που άφησε τη Ρόμα στα «κρύα του λουτρού» χαλώντας τη μεταγραφή του και υπογράφοντας στην Μπαρτσελόνα την τελευταία στιγμή.

«Μάλκομ; Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω, δεν τον ήξερα από πριν, δεν ξέρω καν το όνομά του. Δεν υπάρχει λόγος να τον χαιρετίσω στο γήπεδο. Αφού δεν ήθελε την Ρόμα, καλύτερα που πήγε στην Μπαρτσελόνα», είπε ο Μανωλάς για τον Βραζιλιάνο παίκτη.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ιβάν Μαρκάνο στο κέντρο άμυνας της Ρόμα: «παίξαμε μαζί για 6 μήνες στον Ολυμπιακό, επομένως είναι εύκολο να προσαρμοστούμε», αλλά και στον Ρόμπιν Όλσεν: «Η περσινή χρονιά του Άλισον ήταν εκπληκτική. Μακάρι ο Όλσεν και οι άλλοι τερματοφύλακες να καλύψουν το κενό του, ωστόσο είναι άδικο να μιλήσω για αυτόν, γιατί τον έχω δει μόνο στις προπονήσεις».

Τέλος επανέλαβε για πολλοστή φορά, πως για την ώρα δεν σκέφτεται να φύγει από τη Ρόμα: «Το έχω πει 30,000 φορές. Για μένα δεν είναι εύκολο ούτε καν να σκεφτώ ότι θα φύγω. Είμαι σε μία ομάδα που μου προσφέρει τα πάντα, σε μία πανέμορφη πόλη. Ωστόσο, ούτε καν μιλήσαμε για να αφαιρέσουμε την ρήτρα αποδέσμευσης», κατέληξε ο Έλληνας αμυντικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags