Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα χτυπήσει τη Γιουβέντους - Παίρνει δύο παικταράδες η Ίντερ!
| 2018-07-30 23:50:00

Έτσι θα χτυπήσει τη Γιουβέντους - Παίρνει δύο παικταράδες η Ίντερ!

Sportdog Team
Έτσι θα χτυπήσει τη Γιουβέντους - Παίρνει δύο παικταράδες η Ίντερ!

Κινήσεις που φουντώνουν τη μάχη του τίτλου!

Η Γιουβέντους ενισχύθηκε εντυπωσιακά με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως η Ίντερ είναι αποφασισμένη πως φέτος θα διεκδικήσιε ξανά το πρωτάθλημα Ιταλίας και το δείχνει ξεκάθαρα με τρομερές μεταγραφικές κινήσεις.

Οι Νερατζούρι έχουν ήδη αποκτήσει τους Ναϊνγκολάν, Ασαμόα και Ντε Φράι, όμως συνεχίζουν τις μεταγραφές από το "πάνω ράφι", αφού είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν τον Αρτούρο Βιδάλ και τον Σίμε Βρσάλικο!

Όπως ανέφερε το Sport italia, οι Νερατζούρι έπεισαν την Μπάγερν να δώσει την συγκατάθεση της για τον δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του Αρτούρο Βιδάλ. Για να λειτουργήσει όμως η συμφωνία, πρέπει πρώτα ο Χιλιανός να δεχθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς για ακόμα ένα χρόνο (ως το 2020) ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Όσο για τον Κροάτη δεξιό μπακ, η Ίντερ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ροχιμπλάνκος θα βάλουν στα ταμεία τους 6,5 εκατομμύρια ευρώ για τον μονοετή δανεισμού του Βρσάλικο, με την οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι να τοποθετείται στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags