Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς στέλνει μήνυμα στον Σισέ
| 2018-08-02 12:00:00

Μήνυμα Μαρτίνς σε ξένο άσο - Απάντηση Μαρινάκη με... μπαμ! - Χουνέρι από Μέντες

του Παναγιώτη Νικολάου
Μήνυμα Μαρτίνς σε ξένο άσο - Απάντηση Μαρινάκη με... μπαμ! - Χουνέρι από Μέντες

Αδιανότητα πράγματα από τον μεγαλομάνατζερ. Θα γίνει... έκρηξη.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο φιλικό με τη Λεγανές, κυρίως στην αμυντική του λειτουργία, ωστόσο και πάλι είχε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και στο γκολ και φώναξε πως χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κατι νεότερο, καθώς στο Λιμάνι θα ήθελαν να είχαν κλείσει τουλάχιστον μια μεταγραφή μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, κόντρα στη Λουκέρνη την επόμενη Πέμπτη, όμως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές.

Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr με σχετικό ρεπορτάζ από χθες το βράδυ, οι Ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συζητήσεις με έναν παίκτη που αγωνίζεται στα χαφ, αντίστοιχου επιπέδου με τον Γουίλιαν Αράο που… ναυάγησε, ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ενώ είναι και ιδιαιτέρως ακριβή!

Κυκλοφόρησε μάλιστα και το όνομα του Γκάμπριελ της Κορίνθιανς, ενός παίκτη που αγωνίζεται στη θέση «6» και για τον οποίο η Μπενφίκα ήδη κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε!

Οπότε, εάν δεν υπάρξει κάποια τεράστια έκπληξη, ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει άλλη κίνηση άμεσα και θα πάει στο πρώτο παιχνίδι με τη Λουκέρνη με το υπάρχον ρόστερ.

Μήνυμα Μαρτίνς σε διοίκηση και… Σισέ

Εντύπωση προκάλεσαν οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο χθεσινό φιλικό με τη Λεγανές και ιδίως η απόφασή του να δώσει φανέλα βασικού στον Μιράντα, για τον οποίο η διοίκηση πριν λίγες ημέρες διέρρευσε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια και να αφήσει στον πάγκο τον Σισέ μεχρι το 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για Ποντένσε, χαμός με Μέντες!

Αναμενόμενη ήταν η εξέλιξη στην υπόθεση Ποντένσε, όπου η Σπόρτινγκ προσέφυγε στο CAS και ζητάει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ! Η υπόθεση είναι δύσκολη και ο Ολυμπιακός δεν θα ξεμπερδέψει γρήγορα, ενώ στην Πορτογαλία εκτιμούν πως οι Πειραιώτες στο τέλος θα δώσουν ένα ποσό για φτάσουν σε συμβιβασμό.

Σίγουρα πάντως δεν είναι τυχαίο πως η Σπόρτινγκ προσέφυγε για τους Ποντένσε και Ρουί Πατρίσιο, αμφότεροι πελάτες του γνωστού ατζέντη Ζορζ Μέντες, άλλα και για τον Ζέλσον Μαρτίνς που κατέληξε στην Ατλέτικο με τη… βοήθεια του Μέντες και πάλι! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags