Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπεσε μαχόμενος ο Αστέρας - Αποκλείστηκε παίζοντας με 10 και χάνοντας τα άχαστα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-02 22:53:00

Έπεσε μαχόμενος ο Αστέρας - Αποκλείστηκε παίζοντας με 10 και χάνοντας τα άχαστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπεσε μαχόμενος ο Αστέρας - Αποκλείστηκε παίζοντας με 10 και χάνοντας τα άχαστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισοπαλία 1-1 οι Τριπολιτσιώτες με τους Σκωτσέζους και αντίο Europa League.

Δεν κατάφερε ο Αστέρας να επικρατήσει της Χιμπέρνιαν μετά το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού και να προκριθεί στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Αρκάδες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο από πλευράς θεάματος. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε κακοποίηση του ποδοσφαίρου, αφού για αρκετή ώρα δεν είδαμε φάση. Η Χιμπέρνιαν έτσι και αλλιώς είχε το πλεονέκτημα μετά το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού, οπότε ήταν φυσιολογικό να ταμπουρωθεί, ο Αστέρας όμως αντιμετώπισε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Οι Σκωτσέζοι απομόνωσαν τον Μανιά και κράτησαν τους Αρκάδες μακριά από την εστία τους. Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 41'. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κυριακόπουλου, ο Τσιλιανίδης έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών και έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι Σκωτσέζοι εκμεταλλεύτηκαν το παιδαριώδες λάθος του Ιγκλέσιας, ο ΜακΓκιν βγήκε μόνος απέναντι στον Αθανασιάδη και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε δυνατά για να ανατρέψει το σκορ, στερήθηκε όμως ψυχραιμίας. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ενέργεια του Μανιά στο 48' όταν έκανε σκληρο φάουλ σε αμυντικό και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Οι Αρκάδες παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έβγαλαν αντίδραση. Στο 56' ο Κώτσιρας έκανε κίνηση από τα δεξιά, συνέκλινε και μοίρασε για τον Τσιλιανίδη που με ωραία κίνηση βρέθηκε απέναντι από τον Μπογκτάν και τον εκτέλεσε για το 1-1.

Η ελληνική ομάδα στη συνέχεια έχανε τη μία ευκαιρια πίσω από την άλλη. Δικαίως βέβαια διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 58' όταν ύστερα από κεφαλιά του Δουβίκα, ο ΜακΓκρέγκορ έκανε χέρι, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την παράβαση. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μία σημαντική φάση σε κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου που απέκρουσε με ωραία επέμβαση ο Μπογκτάν. Στο 70' ο ίδιος παίκτης με εξ επαφής κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 74' ο Δουβίκας βγήκε τετ α τετ με τον Μπογκτάν αλλά άνοιξε πολύ τη μπάλα με αποτέλεσμα να αποτύχει να σημειώσει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Στο 83' ο τερματοφύλακας των Σκωτσέζων έκανε νέα σημαντική επέμβαση όταν βγήκε ενώπιος ενωπίω με τον Κώτσιρα.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε (88' Σάλας), Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (78' Ρόλε) Μανιάς

Χιπέρνιαν (Νέιλ Λένον): Μπογκτάν, Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ (78' Γουιτάκερ), Άμπροουζ Στέβενσον, Γκρέι, ΜακΓκιν, Μάλαν, Σλίβκα (88' Μπάρτλεϊ), Μπόιλ, Καμπερί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags