Facebook Pixel Sportdog.gr | Φορ που σκίζει δίχτυα η μεγάλη «κάψα» του Μαρτίνς - Σειρήνες από Γερμανία για μεταγραφάρα
| 2018-08-04 23:30:00

Φορ που σκίζει δίχτυα η μεγάλη «κάψα» του Μαρτίνς - Σειρήνες από Γερμανία για μεταγραφάρα

του Παναγιώτη Νικολάου
Φορ που σκίζει δίχτυα η μεγάλη «κάψα» του Μαρτίνς - Σειρήνες από Γερμανία για μεταγραφάρα

Πόκερ για δυνατούς παίκτες και στο λιμάνι ξέρουν το παιχνίδι...

Εκτός από τις υποθέσεις των χαφ στον Ολυμπιακό (βλέπε Γκιγιέρμε, Ρέθιο και Αγκού) οι Ερυθρόλευκοι έχουν στην ατζέντα τους και την μεταγραφή ενός επιθετικού.

Από τους πρώτους "εκλεκτούς" του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ο Βραζιλιάνος Ντέιβερσον, ωστόσο η περίπτωσή του έμεινε στάσιμη και φαίνεται ότι μετά τα όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι με παίκτες που ήθελε ο Ολυμπιακός από την Βραζιλία (π.χ. Γουίλιαν Αράο), μοιάζει πολύ δύσκολο να... ξαναμπλέξει σε περιπέτειες με την εν λόγω αγορά, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Βέβαια, αν παραμείνει στο λιμάνι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μοιάζει πολύ δύσκολο να αποκτηθεί άλλος επιθετικός, την ώρα που για τον Ιρανό υπάρχει έντονο και συνεχές ενδιαφέρον από την Γερμανία, όμως οι Πειραιώτες δεν έχουν βρει κάτι που να... αξίζει να ασχοληθούν και να πουν το "ναι" για την παραχώρηση του διεθνούς φορ.

Παρόλα αυτά, ο Καρίμ περιμένει... καρτερικά τον "εκλεκτό" από το εξωτερικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον διαρρέεται από τους Ερυθρόλευκους ότι θα αποκτηθεί επιθετικός, τότε είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Ιρανός οδεύει προς την έξοδο, αν -ξαναλέμε- έρθει σοβαρή πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags