Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έγκλημα» Παναθηναϊκού – Έχασε παικταρά και τρελά λεφτά μέσα από τα χέρια του!
| 2018-08-05 16:35:00

«Έγκλημα» Παναθηναϊκού – Έχασε παικταρά και τρελά λεφτά μέσα από τα χέρια του!

του Νίκου Στεργίου
«Έγκλημα» Παναθηναϊκού – Έχασε παικταρά και τρελά λεφτά μέσα από τα χέρια του!

Ποιος φταίει; Ετοιμάζεται τώρα για το άλμα στην Αγγλία.

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για μια «χρυσή» πώληση, καθώς ο Ούγγρος μέσος, Ρόλαντ Σάλαϊ, είναι περιζήτητος και φέρεται να βρίσκεται στα «ραντάρ» ουκ ολίγων ομάδων του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο ΑΠΕΟΛ απέρριψε ήδη πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τον ταλαντούχο άσο από τη γερμανική Φράιμπουργκ, καθώς τα θεώρησε λίγα!

Παράλληλα, νέα ρεπορτάζ θέλουν την αγγλική Φούλαμ να τον παρακολουθεί στενά και να ετοιμάζεται να κάνει τη δική της κρούση.

Το… ελληνικό ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση εστιάζεται στο γεγονός ότι ο Σάλαϊ θα μπορούσε να έχει γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού αντί για τον ΑΠΟΕΛ πέρυσι!

O 21χρονος παίκτης ανήκε στην ακαδημία του Φέρεντς Πούσκας και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό πέρυσι τον Αύγουστο, με τους Πράσινους να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Το θέμα δεν προχώρησε ιδιαίτερα, αφού «θάφτηκε» επικοινωνιακά, με τον ταλαντούχο μέσο να καταλήγει τελικά στον ΑΠΟΕΛ, να πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με 9 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και να ετοιμάζεται να φέρει «χρυσάφι» στα ταμεία της ομάδας του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags