Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό: Λατρεύτηκε παικταράς στον ΠΑΟΚ, αλλά στέλνει στον Ολυμπιακό εξτρέμαρο που… πετάει!
| 2018-08-05 23:15:00

Φοβερό: Λατρεύτηκε παικταράς στον ΠΑΟΚ, αλλά στέλνει στον Ολυμπιακό εξτρέμαρο που… πετάει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό: Λατρεύτηκε παικταράς στον  ΠΑΟΚ, αλλά στέλνει στον Ολυμπιακό εξτρέμαρο που… πετάει!

Πάει για νέο απίθανο super deal o Mαρινάκης.

Ό,τι έχουν και δεν έχουν δίνουν στον Ολυμπιακό για να μπορέσουν να κλείσουν θετικά τις βασικές υποθέσεις που αφορούν κυρίως στο θέμα του χαφ, αλλά και του εξτρέμ. 

Η περίπτωση του Ερνάνι, όπως σας γράψαμε και χθες, εξακολουθεί να βρίσκεται στα υπόψιν του Ολυμπιακού, που δεν θα έλεγε "όχι" σε ενδεχόμενη επιστροφή του Πορτογάλου ακραίου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Κονσεϊσάο στην Πόρτο.

Παρόλα αυτά, προκαλεί απορία το γεγονός πως μέχρι την περασμένη εβδομάδα είχε συμφωνήσει με τη Λεβάντε και ξαφνικά η κουβέντα σταμάτησε, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες. Κάτι που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τον Ολυμπιακό, πάντα σε θέμα φημολογίας.

Πάμε τώρα και στην περίπτωση του Γκιγιέρμε, όπου ακόμα υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις. Όπως διαβάζει κανείς και από τον "Πρωταθλητή", υπάρχει αλλαγή στάσης στην όλη υπόθεση, αφού μέχρι χθες ο Βραζιλιάνος έλεγε "ναι" στους Ερυθρόλευκους και σήμερα οι διαπραγματεύσεις με τη Ντεπόρ εξελίσσονται σε θρίλερ.

Διαπραγματεύσεις που δεδομένα δεν αφορούν σε μεταγραφή τώρα, αλλά σε δανεισμό με option αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτό, μάλλον, δεν είναι πολύ βολικό για τους Πειραιώτες. Επίσης, όπως εκτιμάται, το ποσό που δόθηκε για τον Γουίλιαν (τα 2,4 εκατ. δηλαδή), στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν φαίνεται πως φτάνει για την απόκτηση του Γκιγιέρμε.

Με τα άλλα δύο ονόματα, των Ρέθιο και Άγκου, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αφού πρόκειται ούτως ή άλλως για δύσκολες περιπτώσεις, ενώ για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο, που γράφτηκε, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, ακόμα και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για παίκτη που έχει να παίξει από τον Μάιο, χωρίς προετοιμασία, και τέτοιους, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, δεν θέλουν στον Ολυμπιακό, ενώ και το κασέ του είναι "τσουχτερό", ήτοι πάνω από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags