Facebook Pixel Έτσι πήρε τον Νάτχο ο Μαρινάκης, τι «περίεργο» του ζήτησε
| 2018-08-07 10:15:00

Έτσι πήρε τον παικταρά ο Μαρινάκης, τι «περίεργο» του ζήτησε - Φουλ για «σκύλο», βόμβα στα φτερά

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι πήρε τον παικταρά ο Μαρινάκης, τι «περίεργο» του ζήτησε - Φουλ για «σκύλο», βόμβα στα φτερά

Ρεπορτάζ που καίει για τη μεταγραφάρα, ποια τα επόμενα «μπαμ».

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αστραπιαία για τον Ισραηλινό χαφ, τον έφεραν στην Ελλάδα, όπως σας αποκάλυψε εγκαίρως το sportdog.gr με χθεσινό ρεπορτάζ, σε μια διαπραγμάτευση που κράτησε συνολικά μόλις τρεις μέρες.

Στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση του deal ήρθε και ο νέος ατζέντης του παίκτη από την Ισπανία και όχι αυτός που χειριζόταν τα δικαιώματά του μέχρι πρότινος, ο Μολδαβός, Λεονίντ Iστράτι, ο οποίος ήταν αυτός που τον είχε πάει στον ΠΑΟΚ κι αυτός που μέχρι πρόσφατα προσπάθησε να τον στείλει ξανά στη Μόσχα, μέσω της ΤΣΣΚΑ, έχοντας στα χέρια πρόταση καλύτερη απ’ αυτή του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο Μπίμπρας Νάτχο ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο στην καριέρα του και έδωσε την εντολή σε διαφορετικό μάνατζερ να ψάξει αλλού για ομάδα. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος χαφ δεν είχε πολλές αξιόλογες προτάσεις στα χέρια του, πριν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Κι αυτό είναι κάτι που προκαλεί κάποιες απορίες από τη στιγμή που πρόκειται αποδεδειγμένα για έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο 30χρονος μέσος είχε κρούση από την Ισπανία μόνο από τη Βαγιαδολίδ, ενώ από την Αγγλία το ενδιαφέρον ήταν από την Μπόλτον, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, και όχι από τη Στόουκ, όπως γράφτηκε. Απεναντίας, δεν υπήρχε καμία πρόταση από τη Γερμανία, όπου ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο όρος του Νάτχο

Έτσι, ήταν σχετικά εύκολο για τον Ολυμπιακό να δελεάσει τον παίκτη, προσφέροντας παράλληλα ένα πλούσιο συμβόλαιο στον Ισραηλινό (850.000 ευρώ τον χρόνο). Μάλιστα, το κλειδί για να πεισθεί ο Μπίμπρας Νάτχο ήταν η διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ο διεθνής άσος για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο απαίτησε από τους Πειραιώτες διετή συμφωνία, κάτι που οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν πρόβλημα να προσφέρουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή. Εξάλλου, ο παίκτης δεν είχε ενστάσεις επί του οικονομικού, από τη στιγμή που στη Ρωσία μόνο την τελευταία τριετία έχει βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό πάνω από 7 εκατ. ευρώ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος μέσος δεν έχει κάνει προετοιμασία και επομένως χρειάζεται χρόνος για να φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.

Φουλ για Γκιγιέρμε

Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό φουλάρουν, πλέον, για τη θέση «6», με τον Γκιγιέρμε να είναι ο πρώτος στόχος, όπως σας γράφαμε και χθες. Η σημερινή μέρα θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για την έκβαση της υπόθεσης, η οποία έχει γίνει σήριαλ κι αυτό μόνο θετικό δεν είναι για τους Πειραιώτες. Όποτε, άλλωστε, αυτό το καλοκαίρι μία περίπτωση εξελίχθηκε σε θρίλερ, δε βγήκε σε καλό για τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει, πάντως, στο λιμάνι παλεύουν πολύ για τον χαφ της Λα Κορούνια και ευελπιστούν πως θα καταφέρουν στο τέλος να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.  

Κόκα αν φύγει ο Καρίμ

Σχετικά με τα νέα σενάρια για τον Κόκα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, είναι μία περίπτωση που δεν είναι τόσο προχωρημένη και συνδυάζεται με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αν ο Ιρανός δεν αποχωρήσει, στον Ολυμπιακό δε θα κάνουν κίνηση για σέντερ φορ. Προς το παρόν ο πρώην άσος του Πανιωνίου δεν κάνει σκέψεις αποχώρησης από την Ελλάδα, μιας και ετοιμάζεται να παντρευτεί Ελληνίδα, ωστόσο αν προκύψει μία σούπερ πρόταση όλα είναι ανοιχτά.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ από τη Γερμανία, ωστόσο το ενδιαφέρον που έχει προκύψει δε φαίνεται να μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Πειραιωτών.

Μάρκοβιτς και Ερνάνι

Παράλληλα, στο λιμάνι περιμένουν, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, τις εξελίξεις από την αγορά της Αγγλίας, ελπίζοντας ότι θα προκύψουν προς το τέλος του μήνα ελκυστικοί στόχοι, με την περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς να βρίσκεται πάντα στα υπόψιν, ενώ ανοιχτή γραμμή υπάρχει και για τον Ερνάνι, για τον οποίο στον Πειραιά περιμένουν τις προθέσεις της Πόρτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags