Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Νάτχο ήταν η... αρχή στις μεταγραφάρες - Νέο μπαμ του Ολυμπιακού με... Γερμανία
| 2018-08-07 23:30:00

Ο Νάτχο ήταν η... αρχή στις μεταγραφάρες - Νέο μπαμ του Ολυμπιακού με... Γερμανία

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Νάτχο ήταν η... αρχή στις μεταγραφάρες - Νέο μπαμ του Ολυμπιακού με... Γερμανία

Κι άλλη μεγάλη κίνηση στα σκαριά, δεν σταματούν πουθενά.

Την μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκλήρωσε την Δευτέρα το βράδυ (6/8) ο Ολυμπιακός αποκτώντας τον Μπίμπρας Νάτχο. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ υπέγραψε για δύο χρόνια στους Ερυθρόλευκους ενισχύοντας κατά πολύ την μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, που είναι σίγουρο ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα τις μεταγραφικές "βόμβες" τους.

Μετά τον Νάτχο, φουντώνει ολοένα και περισσότερο η πληροφορία πως υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Πάντως, ό,τι προκύψει για τον Ιρανό επιθετικό θα είναι μετά το ματς με την Λουκέρνη, την Πέμπτη, ενώ ο πιθανότερος προορισμός του μοιάζει να είναι πλέον η Γερμανία και σε καμία περίπτωση (ούτε 1%) η Αγγλία.

Προφανώς με την υπόθεση του Ανσαριφάρντ συνδέεται και αυτή του Αχμέντ Χασάν Κόκα και η εντατικοποίηση της ΠΑΕ πάνω στο θέμα του Αιγύπτιου επιθετικού. Γίνεται ευκόλως κατανοητό ότι αν ο Καρίμ κουνήσει μαντήλι, τότε οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και θα "χτυπήσουν" επιθετικό, με την περίπτωση του Κόκα να "παίζει" δυνατά.

Εκεί θα πάει ο Ένγκελς

Ένα tweet Άγγλου δημοσιογράφου ανέφερε σήμερα ότι η Μπρέντφορντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Μπιόρν Ένγκελς. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Βέλγο, ωστόσο επειδή στην Αγγλία γίνονται διάφορες "τράμπες" στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, είναι όλα πιθανά.

Φυσικά, δεν είναι μόνο η Μπρέντφορντ που φέρεται να καλοβλέπει τον Ένγκελς, που δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, αλλά και η Κρίσταλ Πάλας, η οποία προσφέρει προοπτική... Πρέμιερ Λιγκ στον υψηλόσωμο στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags