Facebook Pixel "Μας πάγωσε το γκολ"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-25 23:39:00

"Μας πάγωσε το γκολ"

"Μας πάγωσε το γκολ"

Ο Μανόλο Χιμενέθ στις δηλώσεις του στάθηκε στο  "παγωμένο" πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ και τόνισε ότι στη συνέχεια οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής: |

Τι έφταιξε και η ΑΕΚ χρειάστηκε να σπαταλήσει ένα ημίχρονο και να πάρει την πρόκριση τόσο δύσκολα;

«Η δυσκολία του να προκριθούμε έχει να κάνει με ότι παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Δεν παίζαμε μόνοι μας. Η διαφορά πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, είχε να κάνει με τη μεγάλη αδράνεια στο πρώτο γκολ. Μας «πάγωσε» και σε ένα δύσκολο γήπεδο οι γραμμές μας ήταν πολύ ανοιχτές. Μιλώντας στους παίκτες μου στο ημίχρονο και λέγοντάς μου την άποψή τους, ήταν δύσκολο και να πρεσάρουν. Αποφασίσαμε να κλείσουμε τις γραμμές και να παίξουμε αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να σκοράρουμε στις φάσεις που μας δημιουργήθηκαν».

Το επεισόδιο με τον Γκαρσία πώς έγινε;

«Και οι δύο είχαμε νεύρα εκείνη τη στιγμή, προσπαθούσαμε να κερδίσουμε και βγήκαμε εκτός ελέγχου. Ήρθε στην πλευρά μου, ήρθα στη δική του και έγινε ό,τι έγινε».

Έχει προβληματίσει η ΑΕΚ έως τώρα στα δύο επίσημα παιχνίδια της, πετώντας τα... ημίχρονα... Η άποψή σας;

«Δεν μπορώ να πω ότι χάσαμε το πρώτο ημίχρονο είτε στην Αθήνα είτε εδώ. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολο. Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο στην Αθήνα δεν ήταν καλό. Το σημερινό ίσως δεν το διαβάσαμε καλά. Στα δύο δεύτερα ημίχρονα δεν αξίζαμε να υποφέρουμε τόσο. Δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι πλέον! Όλα τα ματς έτσι θα είναι και πρέπει να δείχνουμε σοβαρότητα».

Ο Λεονάρντο και στο πρώτο ματς άλλαξε την εικόνα. Το ίδιο και τώρα. Θεωρείται λάθος που δεν ξεκίνησε;

«Δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτηση. Ο Λεονάρντο βρίσκεται σε καλό σημείο. Τα ματς όμως δεν τελειώνουν στο πρώτο λεπτό. Το γήπεδο δεν βοηθούσε παίκτες του στυλ του Λεονάρντο. Όταν μπήκε είναι αλήθεια ότι έδωσε μεγάλη βοήθεια. Όλοι οι παίκτες βοηθούν. Ο Γκουντγιόνσεν σαν σέντερ φορ και η βοήθεια του Καφέ όταν μπήκε, αφού ο Κάρλος είχε κουραστεί πάρα πολύ, οι γραμμές είχαν «σπάσει» και ο Παντελής έδωσε βοήθεια».

Θεωρείται ότι η ΑΕΚ έπαιξε... βίαια απόψε;

«Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είμαστε καλύτερη ομάδα, η Ντιναμό ήταν μία καλή και δυνατή ομάδα. Έπαιξε και αυτή το ίδιο δυνατά, αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας».

Στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε το λόγο εκ νέου προκειμένου να πλέξει το εγκώμιο του Γιάννη Αραμπάτζή λέγοντας:

«Για τον Γιάννη Αραμπατζή θέλω να πω ότι η είσοδός του στο γήπεδο ήταν σε μία δύσκολη στιγμή, δεν ήταν προετοιμασμένος και όμως τα πήγε καταπληκτικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags