Facebook Pixel «Θα χάσει την μπάλα η ΑΕΚ αν...» - «Αυτός αντι-Μάνταλος» - «Σκάνε δύο μετά τη Σέλτικ»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-08 09:20:00

Ρουκέτες: «Θα χάσει την μπάλα η ΑΕΚ αν...» - «Αυτός αντι-Μάνταλος» - «Σκάνε δύο μετά τη Σέλτικ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ρουκέτες: «Θα χάσει την μπάλα η ΑΕΚ αν...» - «Αυτός αντι-Μάνταλος» - «Σκάνε δύο μετά τη Σέλτικ»

Τι θα γίνει απόψε στη Σκωτία, αποκάλυψη για «μπαμ» Τίγρη.

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα παίξει έξυπνα κόντρα στη Σέλτικ εξέφρασε ο Τάσος Καπετανάκος.

Ο «κιτρινόμαυρος» ρεπόρτερ μίλησε στο sportdog.gr για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς, αποκάλυψε πώς θα παίξει η Ένωση χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο κι αν πρέπει οι οπαδοί να περιμένουν προσθήκες μετά τις αναμετρήσει με τους Σκωτσέζους.

Παράλληλα, σχολίασε τους αντιπάλους του Δικεφάλου σε περίπτωση που περάσει στα πλέι οφς του Champions League. 

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ ενόψει Σέλτικ;

«Αγωνιστικά είναι ένα "κλικ" πίσω απ' ότι θα ήθελε ο Ουζουνίδης. Κι αυτό διότι θα ήθελε να έχει σε φουλ επίπεδα ετοιμότητας Μπογέ, Άλεφ και Πόνσε, περισσότερο να έχουν μάθει την ομάδα και να τους έχει μάθει κι αυτή. Ωστόσο, αυτό που κρατάω είναι ότι κόντρα στη Γαλατασαράι έδειξε λυμένη και πατούσε το γκάζι όταν έβρισκε χώρο. Αλλά σε φυσική κατάσταση είναι καλά. Και κόντρα σε σκωτσέζικη ομάδα που πάντα εντός έδρας τρέχει, αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Μπογέ αντί Μάνταλου

Η απουσία του Μάνταλου πόσο θα επηρεάσει; Πώς έχει σκοπό να παρατάξει τώρα ο Ουζουνίδης την ομάδα;

«Σίγουρα η απουσία του Μάνταλου είναι σημαντική. Είναι παίκτης-κλειδί για τη λειτουργία της ΑΕΚ μεσοεπιθετικά. Και δεδομένα αλλάζουν πολλά. Θεωρώ ότι αντικαταστάτης του θα είναι αυτός που εμπιστεύεται περισσότερο τώρα ο Ουζουνίδης για τα άκρα μαζί με Μάνταλο και Μπακασέτα. Δηλαδή, τον Μπογέ».

Ποια είναι η εκτίμησή σου για το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της Σκωτίας;

«Είναι πολύ δύσκολο ματς. Κι αν πιστέψεις ότι είσαι κάτι περισσότερο απ' ότι είσαι πραγματικά, μπορεί να χάσεις την μπάλα. Είναι πολύ καλή ομάδα η Σέλτικ. Γι' αυτό περιμένω την ΑΕΚ πολύ προσεκτική και έξυπνη. Κυρίως προσεκτική. Κι αυτό ίσως την επηρεάσει και στη διάταξη της μέσα στο γήπεδο»

Πώς σου φαίνονται οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πλέι οφς του Champions League;

«Είναι λουκούμι η κλήρωση. Σαν παραγγελία. Χρόνια είχε η ΑΕΚ να δει τόσο καλή κλήρωση σε τόσο κρίσιμο σταυροδρόμι και δη πριν από ομίλους Champions League. Αν δεν πάρει καλό αποτέλεσμα σήμερα και δεν περάσει τη Σέλτικ, όλα αυτά θα είναι για τα σκουπίδια».

«Βρήκε χαφ, έρχεται κι άλλος»

Να περιμένουμε κάποια νέα προσθήκη μετά τα ματς με τη Σέλτικ;

«Δεδομένα. Θα αποκτηθεί 100% χαφ και πιστεύω τον έχουν εντοπίσει κιόλας, αλλά περιμένουν τη διοργάνωση που θα παίξουν στα πλέι οφ. Και θεωρώ ότι οι μεταγραφές θα είναι τουλάχιστον δύο».

Τι γίνεται με τις ανανεώσεις;

«Η ΑΕΚ θα προχωρήσει στις ανανεώσεις όταν πρέπει και θεωρήσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Δε θα συρθεί σε διαπραγματεύσεις. Ο Μπακάκης με τον Μπακασέτα και τον Λαμπρόπουλο είναι σε προτεραιότητα, ενώ μετά τα όσα έπαθε σε προηγούμενες υποθέσεις και παίκτες που έφυγαν, η ΑΕΚ θα καλέσει άμεσα τον Σιμόες για νέο συμβόλαιο και με πολύ καλές αποδοχές. Μέσα στη χρονιά θεωρώ θα αποφασίσει τι θα γίνει με Γκάλο και Λόπες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags