Facebook Pixel «Πάγωσαν» όλοι με αυτόν που πήρε η ΑΕΚ - Απίθανη... ζαριά από Μελισσανίδη
| 2018-08-08 11:50:00

«Πάγωσαν» όλοι με αυτόν που πήρε η ΑΕΚ - Δεν «υπάρχει» πουθενά - Απίθανη... ζαριά από Τίγρη

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Πάγωσαν» όλοι με αυτόν που πήρε η ΑΕΚ - Δεν «υπάρχει» πουθενά - Απίθανη... ζαριά από Τίγρη

Ξαφνική μεταγραφή από την Ένωση, «ψάχνεται» και η... Wikipedia!

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η μεταγραφή του νεαρού Πέντρο Βίτορ που έκλεισε η ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που έχει «λευκό» βιογραφικό παρόλο το γεγονός ότι είναι 20 ετών, ηλικία που στη Βραζιλία θεωρείται αρκετά προχωρημένη για να έχει δείξει ένας νεαρός παίκτης τα πρώτα δείγματα γραφής.
 
Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι τα στοιχεία που υπάρχουν για τον 20χρονο άσο στο διαδίκτυο είναι ελάχιστα, ενώ ακόμα και η Wikipedia δεν έχει καμία αναφορά για τον συγκεκριμένο παίκτη. Μάλιστα, δε φαίνεται να ισχύει αυτό που γράφεται πως ο Πέντρο Βίτορ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει ούτε μισή συμμετοχή σε καμία διοργάνωση με την πρώτη ομάδα της Ρεσίφε.
 
Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα πραγματικό «λαχείο» που προφανώς έρχεται στην Ελλάδα μετά από τις συστάσεις κάποιου μάνατζερ, μιας και είναι αδύνατον οι άνθρωποι της ΑΕΚ να τον έχουν παρακολουθήσει κάπου να αγωνίζεται.
 
Όπως φαίνεται, δηλαδή, οι «κιτρινόμαυροι» εμπιστεύτηκαν έναν ατζέντη για να αποκτήσουν τον νεαρό άσο και το πιο πιθανό είναι να μη συμπεριληφθεί στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά να παραχωρηθεί δανεικός για να «ψηθεί» και να δείξει αν όντως έχει τις ικανότητες να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.
 
Πάντως, στο Youtube υπάρχει βίντεο που δείχνει τον Πέντρο Βίτορ να αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Ρεσίφε, χωρίς, βέβαια, να μπορεί να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του. Δείτε τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags