Facebook Pixel Sportdog.gr | Έφυγε πάνω από τον Παναθηναϊκό και αυτός ο βραχνάς – Συμφωνία με Λέτο και τι παίζει με...
| 2018-08-08 16:16:00

Έφυγε πάνω από τον Παναθηναϊκό και αυτός ο βραχνάς – Συμφωνία με Λέτο και τι παίζει με...

Sportdog Team
Έφυγε πάνω από τον Παναθηναϊκό και αυτός ο βραχνάς – Συμφωνία με Λέτο και τι παίζει με...

Εξελίξεις στο Τριφύλλι όσον αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες.

Σύο σημαντικές συμφωνίες ολοκληρώθηκαν για τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη και αφορουν αντίστοιχες οικονομικές εκκρεμότητες.

Η πρώτη αφορά τον Σεμπάστιαν Λέτο (οφειλή από τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και για την οποία είχε ανοίξει δικαστική διαδικασία) και η δεύτερη το Αμβούργο (ποσοστό επί της μετεγγραφής του Μπεργκ στην Αλ Αΐν). Και στις δύο περιπτώσεις προέκυψε η συμφωνία που επεδίωξε ο Παναθηναϊκός, δηλαδή να δοθεί ένα μικρό ποσό άμεσα και το υπόλοιπο να μπει σε αρκετές δόσεις με εξόφληση σε βάθος χρόνου.

Αυτή είναι άλλωστε η κεντρική φιλοσοφία που ακολουθείται σε όλες τις εκκρεμότητες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τόσο η περίπτωση Λετο όσο και αυτή του Αμβούργου ήταν από τις... ζόρικες για το Τριφύλλι.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν, ότι η θετική κατάληξη των δύο περιπτώσεων ίσως να βοηθήσει πολύ σε άλλες αντίστοιχες εκκρεμότητες. Οι πράσινοι περιμένουν από άλλες περιπτώσεις να υπάρξει καλή θέληση και να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές και να αρχίσει ο Παναθηναϊκός να κάνει νέα αρχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags