Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ικανοποίηση Μαρτίνς για τη μεταγραφή Νάτχο - Στο προσκήνιο ο Φόντε, κόλπο της Πόρτο για Ερνάνι
| 2018-08-08 20:42:00

«Τρέλανε» Μαρτίνς ο Μαρινάκης, τι του... έφτιαξε - «Βόμβα» στους φορ - Το... δόλωμα της Πόρτο

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τρέλανε» Μαρτίνς ο Μαρινάκης, τι του... έφτιαξε - «Βόμβα» στους φορ - Το... δόλωμα της Πόρτο

Μη σταματάς είναι το... mood στον Ολυμπιακό. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια ιδιαιτέρως ποιοτική προσθήκη στο κέντρο με την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο, εξέλιξη που ενθουσίασε τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ισραηλινό μέσο και έδωσε αμέσως το «πράσινο φως» για την απόκτησή του μόλις το όνομά του πρώην άσου του ΠΑΟΚ έπεσε στο τραπέζι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν χάλασε το χατίρι στον προπονητή των Πειραιωτών και έφερε το Νάτχο στον Πειραιά και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο (κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ετησίως).

Θέλει επιθετικό, τι παίζει με Φόντε

Πλέον στον Ολυμπιακός επικεντρώνονται στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ώστε να κλείσει το ρόστερ της νέας σεζόν. Το ζήτημα της απόκτησης επιθετικού παραμένει στο προσκήνιο, ενώ σύμφωνα με πηγές, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την προσθήκη φορ ανεξάρτητα από την παραμονή ή μη του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Δηλαδή, ακόμα κι αν μείνει ο Ιρανός στο Λιμάνι, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει έναν ακόμα επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχει στα χέρια του.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης επιθετικού «παίζει» δυνατά η περίπτωση του Ρούι Φόντε της Φούλαμ. Όπως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος άσος θεωρείται καλύτερη προοπτική από αυτή του «Κόκα» της Μπράγκα και εξετάζεται από τους Πειραιώτες.

Το κόλπο της Πόρτο για τον Ερνάνι

Κατά τα άλλα, στο προσκήνιο παραμένει και το όνομα του Ερνάνι, για τον οποίο σήμερα οι Πορτογάλοι έγραψαν πως δεν παραχωρείται επειδή υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Παρ’ όλα αυτά, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Πορτογαλίας περισσότερο «μπλοφάρουν» στην υπόθεση του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Αφενός η Πόρτο έχει βγάλει στο σφυρί μεγάλα αστέρια της (Μαρεγκά και Αμπουμπακάρ φεύγουν για Αγγλία), με αποτέλεσμα να κρατά στο ρόστερ παίκτες όπως ο Ερνάνι μέχρι να βρει αντικαταστάτες τους και αφετέρου χειρίζεται την υπόθεση του Πορτογάλου με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρει ό, τι παραπάνω μπορεί από αυτόν. Για την ακρίβεια, πληροφορίες αναφέρουν πως η Πόρτο θέλει να πουλήσει τον Ερνάνι και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό. Συνεπώς, δεν την συμφέρει να… ανακοινώσει ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται ώστε να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Δύο προτάσεις για τον Ένγκελς

Στο μέτωπο των πωλήσεων, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στα γραφεία του Ολυμπιακού έχουν φτάσει δύο προτάσεις για τον Μπιόρν Ένγκελς, δίχως να έχει γίνει γνωστό από ποιες ομάδες προέρχονται.

Ωστόσο, αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι προς το παρόν δεν δείχνει να προχωρά ιδιαίτερα η υπόθεση του Βέλγου, καθώς οι εν λόγω προτάσεις δεν ικανοποιούν πλήρως ούτε τον Ολυμπιακό ούτε τον ίδιο τον παίκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags