Facebook Pixel ΑΕΚ: Ετοιμάζει σπουδαία μεταγραφή ο Μελισσανίδης
| 2018-08-08 23:41:00

Θα «γκρεμίσει» το ΟΑΚΑ με το αστέρι ο Μελισσανίδης - Κόλπο στα σκαριά που κλείνει στόματα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Θα «γκρεμίσει» το ΟΑΚΑ με το αστέρι ο Μελισσανίδης - Κόλπο στα σκαριά που κλείνει στόματα

Πώς, πότε και από πού θα είναι ο παικταράς για την Ένωση.

H AEK βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου, Πέντρο Βίτορ, κίνηση η οποία έχει ως ορίζοντα το μέλλον, αφού ο παίκτης πιθανότατα θα δοθεί δανεικός ώστε να «ψηθεί».

Ωστόσο, η διαφαινόμενη απόκτηση του Βίτορ δεν γίνεται μόνο με βάση αγωνιστικά κριτήρια, αλλά έχει και επιχειρηματική «χροιά», καθώς με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά επισημοποιείται η συνεργασία της ΑΕΚ με την εταιρεία «Elenko Sports», που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο.

Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού η εν λόγω εταιρεία ειδικεύεται στους Βραζιλιάνος παίκτες και έχει στο «οπλοστάσιό» της πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για… όλα τα γούστα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η «Elenko Sports» εκπροσωπεί τον Μάλκομ, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή άνω των 40 εκατομμυρίων για την Μπαρτσελόνα, ενώ η λίστα της περιλαμβάνει πληθώρα ονομάτων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας από αυτούς είναι ο Λέο Ζαμπά, που αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ φέτος το καλοκαίρι.

Το «πάντρεμα» με την συγκεκριμένη εταιρεία μάνατζερ μπορεί να τροφοδοτήσει την Ένωση με ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι» και μάλιστα δεν αποκλείεται τα… ψώνια να ξεκινήσουν άμεσα.

Για την ακρίβεια, στην « μανατζερική πιάτσα» συζητιέται έντονα ότι σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, θα προσπαθήσει για το «μπαμ» με top παίκτη, εκμεταλλευόμενη τη συνεργασία της με την «Elenko Sports»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags