Facebook Pixel Σκάει το «μπαμ» με Ρούι Φόντε ο Ολυμπιακός
| 2018-08-10 14:45:00

Σκάει το «μπαμ» από Αγγλία ο Ολυμπιακός - Αυτόν τον φορ θέλει στο λιμάνι - Κοστίζει 9 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάει το «μπαμ» από Αγγλία ο Ολυμπιακός - Αυτόν τον φορ θέλει στο λιμάνι - Κοστίζει 9 εκατ. ευρώ!

Προχωρημένες επαφές για δανεισμό του παίκτη, φρέσκο ρεπορτάζ.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στον Ολυμπιακό φουλάρουν για μεταγραφές, παρόλο που η εικόνα της ομάδας ήταν εξαιρετική στο πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στη Λουκέρνη

Ένας από τους βασικούς στόχους που εξετάζουν στο λιμάνι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης είναι και ο Ρούι Φόντε, ο Πορτογάλος επιθετικός της Φούλαμ, για τον οποίο από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε στο sportdog.gr ότι είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ ζεστά τους Πειραιώτες. 

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, οι τελευταίες πληροφορίες μας, στο λιμάνι έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τη συγκεκριμένη υπόθεση και δεν αποκλείεται άμεσα να προκύψουν θετικές εξελίξεις. 

Οι Πειραιώτες, άλλωστε, έχουν καλές σχέσεις με την αγγλική ομάδα και επιχειρούν να αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού. Αξίζει, μάλιστα, να σημειώσουμε πως οι Λονδρέζοι ξόδεψαν πέρυσι 9 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Ρούι Φόντε από την Μπράγκα.

Ο 28χρονος άσος, ο οποίος πέρσι είχε 3 γκολ και 5 ασίστ σε 27 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ, θεωρείται σίγουρα καλύτερη επιλογή απ’ αυτή του «Κόκα», ο οποίος παραμένει επίσης στο προσκήνιο, αλλά κι από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, μιας και είναι ένας παίκτης που μπορεί με άνεση να αγωνιστεί και στα άκρα της γραμμής κρούσης (κυρίως στο δεξί).

Δείτε τον σε δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags