Facebook Pixel Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Ρούι Φόντε!
| 2018-08-10 21:39:00

Έκλεισε η σεντερφοράρα στον Ολυμπιακό - Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις - Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog

Sportdog Team
Έκλεισε η σεντερφοράρα στον Ολυμπιακό - Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις - Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog

Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Ρούι Φόντε στον Ολυμπιακό, για την οποία σας ενημέρωσε πρώτο το Sportdog.gr από το μεσημέρι της Παρασκευής!

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, σε Αγγλία και Πορτογαλία θεωρούν πως Φούλαμ και Ολυμπιακός έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία και ο παίκτης αναμένεται ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα!

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το τελευταίο ρεπορτάζ της O' Jogo, το οποίο τονίζει ότι ο παίκτης «βρίσκεται καθ' οδόν για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Φούλαμ, ώστε να βρει τον συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς».

Οι Πορτογάλοι τονίζουν παράλληλα ότι Ολυμπιακός και Φούλαμ έχουν συμφωνήσει να «μοιραστούν» το συμβόλαιο του 28χρονου φορ για τη σεζόν 2018-19, πληροφορία που εφόσον επιβεβαιωθεί, δείχνει πως πρόκειται για εξαιρετικό deal.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε, πως πλέον και από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν ότι ο Ρούι Φόντε βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα!

Ο Φόντε τη χρονιά που πέρασε είχε 3 γκολ σε 28 αγώνες με τη Φούλαμ. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, ενώ ξενιτεύτηκε προκειμένου να μετακομίσει στις ακαδημίες της Άρσεναλ, εκεί όπου αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα το 2009. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στις Κρίσταλ Πάλας, Σετουμπάλ και Εσπανιόλ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2013 όταν και μετακόμισε στη Λισαβόνα για την Μπενφίκα. Το 2015 ήταν η σειρά της Μπελενέσες να τον κάνει δικό της, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήγε στην Μπράγκα. Εκεί σημείωσε 25 γκολ σε 70 συμμετοχές και τοπ καλοκαίρι του 2017 η Φούλαμ του έδωσε μια θέση στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags