Facebook Pixel Sportdog.gr | Κυνηγάει το... μπαμ με Μουντιαλικό άσο ο Παναθηναϊκός - Ποιος κλείνει το deal, μπέρδεμα με τον φορ!
| 2018-08-11 00:35:00

Κυνηγάει το... μπαμ με Μουντιαλικό άσο ο Παναθηναϊκός - Ποιος κλείνει το deal, μπέρδεμα με τον φορ!

Sportdog Team
Κυνηγάει το... μπαμ με Μουντιαλικό άσο ο Παναθηναϊκός - Ποιος κλείνει το deal, μπέρδεμα με τον φορ!

Προσπαθεί να φέρει έναν πολύ καλό παίκτη στην Ελλάδα.

Μία σημαντική μεταγραφή... κυνηγάει ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία βρίσκεται κοντά στον Καμίλ Γκροσίτσκι!

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» φέρονται να είναι κοντά στο να συμφωνήσουν με τη Χαλ Σίτι για το δανεισμό του 30χρονου εξτρέμ με όψιον αγοράς, αν και το συμβόλαιό του φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως!

«Ο Καμίλ Γκροσίτσκι βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Είναι κοντά σε συμφωνία με τη Χαλ. Σήμερα ο Πίνι Ζάχαβι συζήτησε τις λεπτομέρειες με τη Χαλ. Δανεικός με οψιόν αγοράς. Ομάδες από τη Γαλλία και τη δυνατή Τσάμπιονσιπ ενδιαφέρονται επίσης», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Πολωνός δημοσιογράφος Ματέουζ Μπόρεκ. 

Πρόκειται για διεθνή Πολωνό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετείχε μάλιστα με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο η φυσική του θέση είναι αυτή του εξτρέμ και όχι του επιθετικού, που ψάχνουν οι Πράσινοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags