Facebook Pixel Τεράστιο «έγκλημα» στην ΑΕΚ - Δεν κάνει το «μπαμ» ο Μελισσανίδης
| 2018-08-11 11:45:00

Τεράστιο «έγκλημα» στην ΑΕΚ - Δεν κάνει το «μπαμ» ο Μελισσανίδης - Τι θα γίνει με την... ταλεντάρα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τεράστιο «έγκλημα» στην ΑΕΚ - Δεν κάνει το «μπαμ» ο Μελισσανίδης - Τι θα γίνει με την... ταλεντάρα;

Απρόσμενες εξελίξεις στην Ένωση, ποιος φταίει. Καυτό ρεπορτάζ!

Σαν κεραμίδα έσκασε στην ΑΕΚ το θέμα του τραυματισμού του Λούκας Μπογέ. Ο 22χρονος Αργεντινός ταλαιπωρείται, όπως φαίνεται, από χρόνιο πρόβλημα, το λεγόμενο σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών, με αποτέλεσμα να χρειαστεί θεραπεία 4-8 εβδομάδων, ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του, ενώ δεν αποκλείεται να μπει και στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει πιο δραστικά τη συγκεκριμένη πάθηση, κάτι που, φυσικά, σημαίνει ότι θα μείνει εκτός πλάνων της ομάδας για πολύ μεγάλο διάστημα.

Προφανώς και στην ΑΕΚ δε γνώριζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα του παίκτη, καθώς σε αυτή την περίπτωση μάλλον δε θα έπαιρναν το ρίσκο να τον αποκτήσουν. Και, βεβαίως, έχει γίνει λάθος από το ιατρικό τιμ, το οποίο δε διέγνωσε στον έλεγχο το συγκεκριμένο σύνδρομο στον νεαρό άσο.

Πρόκειται, άλλωστε, για μία πάθηση που είναι χρόνια, προκύπτει από το ιστορικό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος προφανώς ποτέ μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισε αποτελεσματικά το πρόβλημα και σαφώς δεν είναι κάτι που αναπτύσσεται ξαφνικά για να περάσει... απαρατήρητο από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Έρχεται έτοιμος παίκτης

Όπως και έχει, πλέον, στην ΑΕΚ έχουν ξεμείνει από λύσεις στη γραμμή κρούσης και είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν άμεσα σε μία επιπλέον μεταγραφή, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Αργεντινό. Μάλιστα, εκτιμάται πως οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν αποκτήσει παίκτη για την επίθεση μέχρι το πρώτο ματς των ευρωπαϊκών πλέι οφ, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση που θα παίζουν.

Η απαραίτητη προϋπόθεση που έχουν θέσει στην Ένωση είναι να πρόκειται για παίκτη που θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα, θα είναι, δηλαδή, αγωνιστικά έτοιμος και θα μπορεί αμέσως να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Από την άλλη, η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δε θα είναι ποδοσφαιριστής από το «πάνω ράφι», καθώς στην ΑΕΚ έχουν ως προτεραιότητα να πάρουν κυνηγό που θα μπορεί να παίξει χωρίς χρονοτριβές. Μία περίπτωση ενδεχομένως σαν του Σέρβου, Φιλίπ Μάλμπασιτς, της Τενερίφης, που ακουγόταν πριν από αρκετό καιρό.

Ευκαιρία για Βίτορ;

Στο μεταξύ, μένει να δούμε αν οι παραπάνω συγκυρίες δώσουν την ευκαιρία στον Πέντρο Βίτορ να δείξει το πλούσιο ταλέντο του. Όπως γράφεται εδώ και μέρες, ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει μεγάλες ικανότητες, επομένως η λογική λέει ότι τώρα θα μπορούσε να θεωρηθεί έξτρα λύση για την επίθεση και όχι να δοθεί δανεικός, όπως λέγεται.

Είναι, άλλωστε, μεγάλη η διαφήμιση που έχει γίνει στον παίκτη, επομένως θα περιμένει κανείς πως με τα νέα δεδομένα ο 20χρονος εξτρέμ μπορεί να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του. Στην ΑΕΚ, άλλωστε, θεωρούν εξαιρετικό το deal για τον παίκτη, που στην ουσία αποκτήθηκε χωρίς κόστος και άνοιξε σημαντικό κανάλι με γραφείο μάνατζερ που έχει πολλές διασυνδέσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags