Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρέχουν» για μεταγραφή στο Λιμάνι –Φήμες για υπέρβαση από Μαρινάκη – Πρόταση 2.5 εκατ. για τον…
| 2018-08-11 20:48:00

«Τρέχουν» για μεταγραφή στο Λιμάνι –Φήμες για υπέρβαση από Μαρινάκη – Πρόταση 2.5 εκατ. για τον…

Sportdog Team
«Τρέχουν» για μεταγραφή στο Λιμάνι –Φήμες για υπέρβαση από Μαρινάκη – Πρόταση 2.5 εκατ. για τον…

Ψάχνουν το «μπαμ» στον Ολυμπιακό!

Το όνομα του Σολδάνο παραμένει στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς στην Αργεντινή επιμένουν και σήμερα πως είναι πολύ πιθανό να έρθει τελικά στην Ελλάδα, καθώς σημειώνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Ολυμπιακό.

Αυτή την φορά όμως τα δημοσιεύματα προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, καθώς σημειώνουν πως οι Πειραιώτες επανήλθαν δυναμικά στην υπόθεση του Αργεντινού φορ, κάνοντας μία εντυπωσιακή προσφορά για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με όσα γράφουν στην Αργεντινή, προσφέρει 2.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Σολδάνο, όμως η Ουνιόν Σάντα Φε δεν είναι ιδιαιτέρως… ζεστή, καθώς θέλει περισσότερα χρήματα, ενώ υπάρχουν αναφορές για ομάδα από την Ουκρανία που προσφέρει μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται λοιπόν πως δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση Σολδάνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο Λιμάνι και δεν αποκλείεται άμεσα να σκάσει μεταγραφή. Και ίσως να μην είναι μόνο μία…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags