Facebook Pixel Sportdog.gr | Τσίτα τα γκάζια στο λιμάνι - Χαμός για «σκύλο» και «killer» - Ψήνεται μεταγραφάρα-έκπληξη
| 2018-08-12 23:11:00

Τσίτα τα γκάζια στο λιμάνι - Χαμός για «σκύλο» και «killer» - Ψήνεται μεταγραφάρα-έκπληξη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τσίτα τα γκάζια στο λιμάνι -  Χαμός για «σκύλο» και «killer» - Ψήνεται μεταγραφάρα-έκπληξη

Φουλ οι μηχανές στον Ολυμπιακό, ρεπορτάζ με ονόματα.

Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για την απόκτηση σέντερ φορ και στην επικαιρότητά του υπάρχουν ουκ ολίγα ονόματα.

Τις τελευταίες ημέρες παίζει πολύ δυνατά στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ η περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο, για τον οποίο γράφεται ότι οι Πειραιώτες προσφέρουν 2.5 εκατ. ευρώ στην Ουνιόν Σάντα Φε. Πάντως, η υπόθεση είναι αρκετά μπερδεμένη και φαίνεται πως έχει ακόμα «ψωμί» για να μάθουμε την οριστική κατάληξή της.

Κατά τα άλλα, στο προσκήνιο παραμένει και ο Ρούι Φόντε της Φούλαμ. Ο Πορτογάλος αποτελεί μια προσιτή περίπτωση για τον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν πολύ καλές σχέσεις με την αγγλική ομάδα. Ωστόσο, φαίνεται πως στον Ολυμπιακό «ψάχνονται» για κάτι καλύτερο και έτσι δεν έχει υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση τις τελευταίες μέρες.

Αναφορικά με την αναζήτηση επιθετικού, πολλά θα κριθούν από το αν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Εάν ο Ιρανός αποχωρήσει, τότε ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για δύο επιθετικούς. Ο ένας ίσως είναι ο Φόντε, που αποτελεί μια αρκετά «ελεγχόμενη» περίπτωση. Όσο για τον δεύτερο, εκτός του Σολδάνο δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Αχμέντ Χασάν «Κόκα» της Μπράγκα, το όνομα του οποίου έχει υποβιβαστεί κάπως στα ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, όμως δεν σε καμία περίπτωση δεν έχει «καεί».

Επιμένει… αγγλικά – Τι παίζει με Μάρκοβιτς-Γκιεγιέρμε

O Φόντε είναι μόνο μια από τις περιπτώσεις παικτών που «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός και προέρχονται από την Αγγλία, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν τις ανάλογες διασυνδέσεις με την αγγλική αγορά, ειδικά με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχει υποχωρήσει στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, όμως οι Πειραιώτες δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμα την υπόθεση του Λάζαρ Μάρκοβιτς της Λίβερπουλ, τον οποίο έχουν ακόμα στα υπ’ όψιν τους.

Παράλληλα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει στην Αγγλία για εναλλακτικές επιλογές του Γκιγιέρμε.

Μπορεί ο 27χρονος να είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας για τη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά η διαπραγμάτευση για τον παίκτη παρουσιάζει πολλές δυσκολίες εξαιτίας της στάσης της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Συνεπώς, ο Ολυμπιακός θέλει να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» και τσεκάρει περιπτώσεις παικτών από την Αγγλία. Όχι μόνο για τη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά και για τις υπόλοιπες που θέλουν να καλύψουν οι Ερυθρόλευκοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags