Facebook Pixel Sportdog.gr | Φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟΚ - «Νέος Βιεϊρίνια» κατεδαφίζει την Τούμπα;
| 2018-08-13 10:48:00

Φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟΚ - «Νέος Βιεϊρίνια» κατεδαφίζει την Τούμπα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟΚ - «Νέος Βιεϊρίνια» κατεδαφίζει την Τούμπα;

Παίζει να γυρίσει πίσω η παιχτούρα; Θα κάνει το... θαύμα ο Σαββίδης;

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν δεδομένα για ένα αριστερό μπακ, έναν παίκτη, δηλαδή, που θα έρθει για να αποτελέσει μπακ απ του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι στόχοι του Δικεφάλου είναι αρκετά κι ένα απ’ αυτά είναι και του Κώστα Σταφυλίδη.

Ο Έλληνας άσος δεν υπολογίζεται από την Άουγκσμπουργκ, με αποτέλεσμα στην Τούμπα να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται «παιδί» του συλλόγου.

Πάντως, η περίπτωση του διεθνούς μπακ δεν είναι εύκολη για τον ΠΑΟΚ και γενικά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει τώρα η μεγάλη επιστροφή, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ο Κώστας Σταφυλίδης πιστεύει πως δεν έχει φτάσει η στιγμή να γυρίσει στην Ελλάδα και πως μια τέτοια απόφαση δε θα τον βοηθήσει στην καριέρα του. Αντίθετα, έχει μεγάλη πίστη στις ικανότητές του και θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό για να δείξει την πραγματική του αξία.

Μάλιστα, επειδή πολλοί συνδυάζουν την περίπτωση του 24χρονου μπακ με την περυσινή του Αντέλινο Βιεϊρίνια, θα πρέπει να τονιστεί ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές μεταγραφές. Από τη μία γιατί ο Πορτογάλος άσος ήθελε διακαώς να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη επειδή η Βόλφσμπουργκ ήταν ομάδα «ελεγχόμενη» του Πολ Κουτσολιάκου, κάτι που βοήθησε για να γίνει το deal, σε αντίθεση με την Άουγκσμπουργκ, με την οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχε ανοιχτό «κανάλι».  

Παράλληλα, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ διαθέτει βασικό αριστερό μπακ που… δε βγαίνει από την 11άδα, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, είναι δύσκολο για τον Κώστα Σταφυλίδη να πάρει την απόφαση να φύγει από μία ομάδα που δεν υπολογίζεται για να πάει σε μία άλλη που θα κάθεται στον πάγκο.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, οι συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δε μοιάζουν ιδανικές για να γυρίσει ο Έλληνας μπακ στην Τούμπα. Χωρίς, πάντως, να αποκλείεται τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει πως αν θέλει να πάρει έναν παίκτη, έχει τον τρόπο για να τα καταφέρει...

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags