Facebook Pixel Μεταγραφή από το πουθενά στην ΑΕΚ - Κίνηση που θυμίζει... Ολυμπιακό
| 2018-08-13 13:43:00

Μεταγραφή από το πουθενά στην ΑΕΚ - Κίνηση που θυμίζει... Ολυμπιακό - Σκάει και νέο «μπαμ»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεταγραφή από το πουθενά στην ΑΕΚ - Κίνηση που θυμίζει... Ολυμπιακό - Σκάει και νέο «μπαμ»

Πήραν «φωτιά» στην Ένωση, έξυπνο deal του Μελισσανίδη.  

Μπορεί από την ΑΕΚ να ισχυρίζονταν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι δε θα αποκτήσουν στόπερ, παρόλο τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ωστόσο τελικά έκαναν την έκπληξη και έφεραν πίσω τον νεαρό Στράτο Σβάρνα, σε μία μεταγραφή που θυμίζει λίγο από… Ολυμπιακό.

Στη λογική, δηλαδή, ότι έβγαινε προς τα έξω πως δε θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό, ωστόσο στην πραγματικότητα ο προγραμματισμός της ομάδας ήταν διαφορετικός και η μεταγραφή έσκασε στην κυριολεξία από το… πουθενά.

Πρόκειται δεδομένα για ένα πολύ έξυπνο deal, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αποδεσμεύσει τον συγκεκριμένο παίκτη πριν από δύο χρόνια, κρατώντας, όμως, τον πρώτο λόγο σε μελλοντική του απόκτηση.

Έτσι, αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη σχετική οψιόν και να τον αποκτήσουν από την Ξάνθη αυτό το καλοκαίρι, από τη στιγμή που 21χρονος αμυντικός πρόλαβε στην ακριτική ομάδα να «ψηθεί», δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Εξάλλου, δε θα λογίζεται ο Έλληνας στόπερ για πρώτη επιλογή, αλλά θα είναι η 5η λύση, πίσω από τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριο Οικονονόμου, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Ούρος Τσόσιτς.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, έκλεισε την ενίσχυση για το κέντρο της άμυνας και, πλέον, «γκαζώνει» για να πάρει τον εξτρέμ που θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μάλιστα, εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστό το όνομα του «εκλεκτού», αλλά προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, μιας και οι Κιτρινόμαυροι κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι στην ΑΕΚ εξετάζουν στόχους από τρεις αγορές, την τουρκική, την πορτογαλική και την ολλανδική.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags