Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ατάκα για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Ντροπή για όλους μας…»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-15 14:01:00

Απίστευτη ατάκα για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Ντροπή για όλους μας…»

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Ντροπή για όλους μας…»

Δεν μπορούν να «χωνέψουν» τον αποκλεισμό οι Ρώσοι.

O παλαίμαχος εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέι Καντσέλσκις, κλήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό της Σπαρτάκ Μόσχας από τον ΠΑΟΚ στον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Ο Καντσέλσκις μίλησε με "σκληρή" γλώσσα γαι τη Σπαρτάκ και το ρωσικό πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας τον αποκλεισμό ως ντροπή για το ρωσικό ποδόσφαιρο, ενώ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι ντροπή για την Σπαρτάκ, αλλά για όλους μας. Δεν μπορούμε να δεχθούμε πως το πρωτάθλημα μας χειροτερεύει κάθε χρόνο, ενώ εμείς πιστεύουμε πως τα πάμε καλά. Οι παίκτες της Σπαρτάκ δεν έβγαλαν από το μυαλό τους, το πρώτο παιχνίδι. Έμειναν με δέκα παίκτες και δεν ήξεραν τι να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Υπήρχαν καλές στιγμές, αλά όχι επικίνδυνες προς την εστία του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ άξιζε την πρόκριση. Οι Έλληνες είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και έκαναν φάσεις, όμως ο Μαξιμένκο δεν έκανε λάθη», τόνισε ο Καντσέλσκις προσθέτοντας πως δεν θα πρέπει να πληρώσει το μάρμαρο του αποκλεισμού ο τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα.

«Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και η ομάδα είναι δεύτερη. Σίγουρα είναι απώλεια πως η Σπαρτάκ αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League. Εάν με την απόλυση του κερδίζαμε την συμμετοχή της ομάδας στο Champions League τότε να το κάναμε, όμως τώρα δεν έχει νόημα.

Ο Μάσιμο έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο. Η Σπαρτάκ Μόσχας θα πάρει μέρος στο Europa League και θα πρέπει να δείξει καλή εικόνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags