Facebook Pixel Ανατροπές παντού στον ΠΑΟ, στον αέρα οι... κλεισμένοι - «Άκυρο» από Ολυμπιακό, ρεπορτάζ-φωτιά
| 2018-08-15 14:30:00

Ανατροπές παντού στον ΠΑΟ, στον αέρα οι... κλεισμένοι - «Άκυρο» από Ολυμπιακό, ρεπορτάζ-φωτιά

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπές παντού στον ΠΑΟ, στον αέρα οι... κλεισμένοι - «Άκυρο» από Ολυμπιακό, ρεπορτάζ-φωτιά

Όλα τούμπα με τους «ερυθρόλευκους», πού έγινε σφήνα.

Μπορεί οι φήμες να έχουν φουντώσει για τις μεταγραφές που ετοιμάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι τίποτα δεν είναι τελειωμένο και κυρίως τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται στο σύνολο του Τύπου.

Όσον αφορά τον Νίκο Βέργο δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση οριστική συμφωνία, καθώς ακόμα ο παίκτης δεν έχει πάρει την ελευθέρας του και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Παράλληλα, ο Έλληνας φορ δεν είναι ακόμα σίγουρος για τη μεταγραφή του στους Πράσινους, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο παιχνίδι για την απόκτησή του έχει μπει δυναμικά και δεύτερη ομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να περιπλέξει την κατάσταση.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν απαραίτητα ότι μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή του νεαρού άσου στο Τριφύλλι, ωστόσο αποδεικνύουν ότι μόνο σίγουρη δεν είναι η συγκεκριμένη κίνηση και πως ακόμα υπάρχει δρόμος για να μπει στην τελική ευθεία.

Την ίδια στιγμή και κόντρα στα όσα γράφονται στα τελευταία ρεπορτάζ, δεν υπάρχει καμία προεργασία για την περίπτωση του Γιώργου Μανθάτη. Μπορεί το όνομα του Έλληνα άσου να έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει γίνει επίσημη κίνηση και σε καμία περίπτωση δεν είναι μια υπόθεση που έχει προχωρήσει, όπως γράφεται σε αρκετά Μέσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags