Facebook Pixel Νέο «μπαμ» Μαρινάκη μετά τον Γκιγέρμε - Ποιος έρχεται για φορ - «Τρελή» εξέλιξη με Νικολάου
| 2018-08-16 12:08:00

Νέο «μπαμ» Μαρινάκη μετά τον Γκιγέρμε - Ποιος έρχεται για φορ - «Τρελή» εξέλιξη με Νικολάου

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο «μπαμ» Μαρινάκη μετά τον Γκιγέρμε - Ποιος έρχεται για φορ - «Τρελή» εξέλιξη με Νικολάου

Σούπερ δίδυμο στα χαφ, κρίνει τα πάντα ο Ανσαριφάρντ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Γκιγέρμε Τόρες για τον Ολυμπιακό. Πλέον, φαίνεται πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Λα Κορούνια, με αποτέλεσμα να απομένουν, όπως φαίνεται, μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί τo deal.

Ένα deal, που σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αναμένεται να στοιχίσει στους Πειραιώτες περί τα 3 εκατ. ευρώ, με την ισπανική ομάδα να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 20% και τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Έτσι, στο λιμάνι αναμένεται να κλείσουν ιδανικά την ενίσχυση για το κέντρο της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει τον Βραζιλιάνο χαφ ως παρτενέρ του Μπίμπρας Νάτχο, προκειμένου να συνθέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στον άξονα.

Φόντε και Σολδάνο

Πλέον, στο λιμάνι θα φορτσάσουν για μία κίνηση στη γραμμή κρούσης, ανάλογα με το τι θα γίνει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αν και εφόσον αποχωρήσει ο Ιρανός άσος, τότε δεν αποκλείεται να καλυφθεί το κενό του με τον Ρουί Φόντε, ο οποίος στην ουσία είναι «κλεισμένος» και μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. Στο ενδεχόμενο που ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παραμείνει στο ρόστερ, τότε μπορεί να γίνει κίνηση μόνο για τα εξτρέμ, με την περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς να βρίσκεται πάντα στις πρώτες επιλογές των Πειραιωτών.

Εξάλλου, ο Ρουί Φόντε αποτελεί θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, οπότε είναι λογικό η διοίκηση να έχει δώσει πόντους στη συγκεκριμένη επιλογή. Από την άλλη, πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός δε λέει «όχι» και στον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος, όμως, είναι πολύ ακριβή μεταγραφή και σχετίζεται με την απόκτηση του Γκιγέρμε Τόρες. Αν όντως ο Βραζιλιάνος αποκτηθεί με αγορά, τότε πολύ δύσκολα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη για δεύτερη σερί δαπανηρή μεταγραφή. Αν, όμως, ο χαφ της Λα Κορούνια αποκτηθεί τελικά ως δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, τότε θα μπορούσε να γίνει η υπέρβαση για τον Αργεντινό φορ.  

«Κεραμίδα» για Νικολάου

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως μάλλον οδηγείται προς οριστικό ναυάγιο η παραχώρηση του Δημήτρη Νικολάου στην Ουντινέζε, καθώς στο λιμάνι αποφάσισαν σε συνδυάσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση με τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος, όμως, δεν έχει διάθεση να συζητήσει με άλλη ομάδα.

Ο ιταλικός σύλλογος απέκτησε τον Καμερουνέζο αμυντικό Ενόνγκ από την Μπούρσασπορ, πληρώνοντας κάτι περισσότερα από 3,2 εκατ. ευρώ, οπότε μάλλον αποσύρθηκε οριστικά από τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος έχασε μια ευκαιρία ζωής, μετά από την απόφαση του Ολυμπιακού να μη δεχθεί την πρόταση των Ιταλών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags