Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο πρόβλημα στον Ολυμπιακό - Ποιοι τινάζουν στον αέρα την ομάδα - Τρελαμένος ο Μαρινάκης
| 2018-08-16 22:30:00

Απίστευτο πρόβλημα στον Ολυμπιακό - Ποιοι τινάζουν στον αέρα την ομάδα - Τρελαμένος ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο πρόβλημα στον Ολυμπιακό - Ποιοι τινάζουν στον αέρα την ομάδα - Τρελαμένος ο Μαρινάκης

Έξαλλοι στον Πειραιά με έναν συγκεκριμένο ξένο!

Ο Ολυμπιακός τρέχει τις τελευταίες ώρες για τις μεταγραφές και όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία, καθώς μετά την υπόθεση Γκιγιέρμε που έφτασε ήδη στην Ελλάδα, φαίνεται πως κλείνει οριστικά και θετικά και η απόκτηση του Κόκα.

Ωστόσο, στο Λιμάνι έχουν… βρει τον μπελά τους με τους «κομμένους», καθώς παρότι πλησιάζουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, όχι μόνο δεν παρατηρείται κάποια κίνηση, αλλά φαίνεται πως κανείς δεν είναι πρόθυμος να ψάξει να βρει ομάδα που θα ικανοποιεί οικονομικά τόσο τον ίδιο όσο και τους Πειραιώτες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Ούρος Τζούρτζεβις, ο οποίος παρότι δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς κι ενώ βλέπει πως ο Ολυμπιακός ψάχνει και κινείται στην αγορά για επιθετικούς, ο ίδιος δεν κάνει το παραμικρό για να φύγει.

Οι Ερυθρόλευκοι τις προηγούμενες ημέρες συζήτησαν με την Ρίζεσπορ για το ενδεχόμενο δανεισμού του και οι Τούρκοι ήταν ζεστοί να προχωρήσουν σε συμφωνία, ωστόσο ο Σέρβος φορ χάλασε το deal, καθώς δεν ψήνεται να πάει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, παρότι έχει ενημερώσει τον μάνατζέρ του να ψάξει για ομάδες, δεν δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να εγκαταλείψει το πολύ καλό (για τρία ακόμα χρόνια!) συμβόλαιο που του παρέχει ο Ολυμπιακός, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Ο Τζούρτζεβιτς, που πέρυσι είχε ταλαιπωρήσει αρκετά τον σύλλογο για εξωαγωνιστικούς λόγους (χαρακτηριστικός ο καυγάς του οn camera με τον Τάκη Λεμονή), γενικά δεν δείχνει  να… ψήνεται να φύγει, εκτός και βρει ομάδα που να τον καλύπτει οικονομικά και αγωνιστικά και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν «μπλέξει» με τους «κομμένους».

Εκτός από τον Σέρβο υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που κρατούν ίδια στάση και δεν δείχνουν πρόθυμοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για να βρουν κάποια ομάδα, έστω και με λιγότερα χρήματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Ρέντη Καραμάνος, Μαρτίνες, Μάρτινς, Γούτας, Μανθάτης, Ταχτσίδης, Σιώπης, Μπανανά, Ένγκελς, Μάριν και Τζούρτζεβιτς, οι οποίοι κοστίζουν πολλά χρήματα, καθώς κάποιοι έχουν συμβόλαια που ξεπερνάνε και το 1.2 εκατ. ευρώ!

Ο Ολυμπιακός φυσικά και θα τους πιέσει να φέρουν προτάσεις για πώληση όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όμως εάν δεν έρθουν οι κατάλληλες προσφορές, τότε στο Λιμάνι θα αναγκαστούν να εξετάσουν σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο δανεισμού τους, με οψιόν αγοράς ή σε κάποιους ακόμα και το σενάριο να λύσουν το συμβόλαιό τους και να φύγουν ως ελεύθεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Απίθανo deal με πρώην του Ολυμπιακού, πανηγυρίζουν στον... ΠΑΟΚ - Έβαλε τρελό «μέσο»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags